Se suspenen les festes de la Teixonera i el Baix Guinardó

Els dos barris d’Horta-Guinardó que tenien previst celebrar les festes veïnals durant el mes de juliol, el Baix Guinardó i la Teixonera, han decidit cancel·lar-les, com a mínim fins que la situació d’emergència sanitària millori.

El Baix Guinardó tenia prevista la Festa Menor pel divendres 17 i el dissabte 18. L’AVV Baix Guinardó ho ha expressat en un comunicat:

“Bon dia, veïnes i veïns. Degut a la delicada situació en què ens trobem per la covid i davant del creixent nombre de contagis, ens veiem obligats a suspendre per sentit comú tots els actes programats per a la Festa Menor del Baix Guinardó d’aquest divendres i dissabte fins que la situació millori. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració”.

Per la seva part, la Teixonera havia de celebrar la Festa Major del 24 al 26 de juliol. La nota informativa dels organitzadors exposa que s’intentarà ajornar les celebracions al mes d’octubre:

“L’Associació de festes Taxonera – Mas Falcó – Penitents i el districte d’Horta–Guinardó us comuniquen que, a causa de l’evolució de la pandèmia de la covid-19 i davant de la impossibilitat de desenvolupar la festa major com creiem havia de realitzar-se, ens veiem obligats a ajornar, fins el proper mes d’octubre, totes les activitats programades els dies 24, 25 i 26 de juliol. Aquest ajornament també inclou l’activitat solidària prevista pel 26 de juliol: Que marxi l’endometriosi”.