Torna la Festa Major del Clot i el Camp de l'Arpa!

Són tres setmanes per celebrar en comunitat la vida als carrers dels barris, que tornen a omplir-se d’activitats i de veïnat gràcies a la il·lusió i esforç de les entitats del territori.

La Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa té lloc del 5 al 21 de novembre, amb la coordinació de la Federació d’Entitats del Clot i Camp de l’Arpa i el suport del Districte de Sant Martí. La cultura popular torna a ocupar els espais que li pertoquen amb cercaviles de gegants, balls de rams, ball de bastons i castells, entre d’altres.

Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa – Programa 2021

El pregó de la Festa se celebra diumenge 7 a la plaça Valentí Almirall i compta amb els tradicionals versots satírics. A més, durant tota la Festa Major, s’instal·la una fira d’atraccions al costat del Centre Cultural La Farinera del Clot.

El primer cap de setmana de festa gran (del 5 al 7 de novembre) comença amb les Barraques, dos vespres de concerts al parc del Clot organitzats per diverses entitats, divendres 5 i dissabte 6. Diumenge 7, el veïnat podrà gaudir de la cercavila del 25è aniversari dels Gegants del Clot. Amb motiu d’aquest anoversari, el dijous 11 de novembre els gegants rebran la medalla de bronze en els Premis Sant Martí.

El segon cap de setmana és el torn de la Fira d’Artesania i de la 41a cursa popular del Clot – Camp de l’Arpa – Verneda. Destaca també la diada castellera organitzada pels Castellers de Barcelona.

L’últim cap de setmana està reservat per al Correfoc dels Diables del Clot i per la 28a Fira Boja, la Mostra d’Entitats i col·lectius del barri. Un gran castell de focs artificials posarà punt final a la Festa Major diumenge 21 al parc del Clot.

El cartell d’enguany és obra de l’artista Judit Miau, un petit homenatge a la diversitat i als racons dels barris que acolliran les activitats de la Festa.