Totes les activitats de la Festa Major d'Horta 2021

Horta acollirà durant deu dies una de les festes més multitudinàries del districte. Del 10 al 19 de setembre els carrers del barri s’ompliran d’activitats culturals, esportives, musicals i, sobretot, molt participatives per conèixer les entitats i els col·lectius del barri i per divertir-se.

La festa començarà divendres 10, però la salutació de la festa major tindrà lloc el diumenge 12 al parc de les Rieres d’Horta, a càrrec de la regidora Rosa Alarcón i la Comissió de la Festa Major i la Comissió Jove. En total, durant aquests 10 dies Horta gaudirà d’una seixantena d’actes per a públics diversos, que s’emmarcaran dins del programa d’una Festa Major farcida d’esdeveniments. Enguany fa 290 anys que Horta celebra la seva festa en honor a Sant Gaudenci.

Els actes de cultura popular s’iniciaran el dissabte 11 de setembre a les 17 h amb el Repic de Campanes des de l’església de Sant Joan d’Horta. Diumenge a les 9 h hi haurà Matinades a càrrec dels Trabucaires d’en Perot Rocaguinarda, els Diables d’Horta i FOC. A més, hi haurà Mostra d’Entitats (de 10 a 15 h a la plaça de Santes Creus), Missa de Festa Major en honor a Sant Gaudenci (a les 11 h a la parròquia de Sant Joan d’Horta), ballada de sardanes amb la cobla Sabadell i actuació de l’Esbart Folklòric d’Horta (a les 11.30 h a la plaça d’Eivissa), la Salutació de Festa Major (a les 20.30 h al parc de les Rieres d’Horta) i el concert de la banda A Munt Band (21 h al parc de les Rieres d’Horta).

El dimecres 15 de setembre a les 19.30 h hi haurà havaneres al parc de les Rieres d’Horta, a càrrec del grup Mar i Vent. El dijous 16 al parc de les Rieres hi haurà ballada dels Capgrossos del Xerrac i els Bouets i la Vaqueta del Raval (18.30 h) i Versots a càrrec dels Diables d’Horta i FOC (21.30 h). L’endemà divendres a les 20 h els Lluïsos d’Horta acolliran el concert del Grup Coral Horta.

El dissabte 18 a les 21 h el Mirador d’Horta acollirà el Tanca Foc a càrrec dels Diables d’Horta i FOC, i el diumenge 19 la festa finalitzarà amb un castell de focs des de diversos punts del barri, a les 22 h.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major d’Horta al llibret adjunt. Bona festa!