Totes les rues de Carnaval de Barcelona 2022 i les activitats als barris, en un programa

De tot el calendari festiu, el Carnaval és una de les festes amb més implicació de la gent. I això es veu sobretot als barris, on aquests dies s’organitzen desenes d’actes de tota mena. Amb aquesta festa, una de les més populars que es fan a la ciutat, es reforça el teixit associatiu i el veïnatge.

El dia culminant serà el dissabte 26 de febrer, que és quan les activitats es traslladen als barris amb les rues. Enguany se’n faran més de trenta, cadascuna amb les seves particularitats: algunes són organitzades per les entitats del barri, algunes altres són molt vistoses i espectaculars, n’hi ha de multitudinàries i també se’n fan moltes que ajuden a descobrir com se celebra el carnaval a la resta del món.

També són especialment rellevants el Dijous Gras (24 de febrer), amb concursos de truites, tallers de cuina, degustacions de coca de llardons i l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, i el Dimecres de Cendra (2 de març), quan se celebren sardinades, rues mortuòries i enterraments de la sardina.

Descarrega’t el programa del #CarnavalBCN.