Arnau Itinerant, temporada 20-21: cinc projectes artístics ideats per a un any excepcional

NOTÍCIES
Arnau Musica't al Teatre Grec

L'Arnau Itinerant ha presentat la programació per la nova temporada 2020-2021. 

La proposta ve marcada per la interdisciplinarietat i la diversitat, així com pel risc i l’experimentació. Els eixos de la nova programació de l'Arnau Itinerant son les arts escèniques, els projectes comunitaris i la recuperació de la memòria del Paral·lel; i seran la base dels cinc projectes singulars que la formen. Els projectes combinaran i hibridaran llenguatges artístics tan diversos com el musical, la ràdio, l'espectacle de revista, el documental i les tradicionals barraques de fira. Hi haurà activitats de tota mena i per a tots els gustos.

Per la seva tercera temporada, l'Arnau presenta cinc projectes artístics ideats per a un any excepcional; les cinc propostes que s'hi podran veure son:

 

'Metziràdio’, de Metzineres
La Barraca de Fira del Paral·lel’, del Centre Cívic Cotxeres Borrell
'Passar revista', de la Mina Teatre
'Arnau, Musica’t!!!'
i el cicle 'Raval Cuir'

 

El projecte cultural de titularitat pública (Ajuntament de Barcelona i ICUB) forma part del programa Cultura Viva i es basa en la gestió comunitària: el veïnat i els col·lectius del Poble-sec, el Raval i Sant Antoni creen i produeixen el programa artístic. Trobaràs més informació al web barcelona.cat/teatrearnau

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES