Cultura Viva ja té nova pàgina web!

NOTÍCIES
Home Web

Breu descripció del projecte digital.

 

Cultura Viva ja té nova pàgina web. Aquesta, ha sorgit d’un procés de conceptualització, disseny i programació d’onze mesos. S’ha plantejat renovar tota la pàgina web de Cultura viva per fer-la més funcional i adaptada a l'estat actual del programa. 

 

Sent un programa innovador i que crea xarxa entre agents molt diversos, la nova web està pensada per mostrar aquesta diversitat i enxarxament entre nodes culturals de la ciutat. Hi podeu navegar des de diferents nivells: projectes vius, laboratori, xarxes i accions. 

 

Canvis tecnològics importants.

 

El disseny ha estat pensat per ser una aplicació (més enllà d'una web d'escriptori). A més, s’ha creat una pàgina responsive i accessible. 

 

Qui l’ha treballat.

 

La nova web ha estat elaborada després d'un treball de conceptualització de la cooperativa de comunicació Quepo, a partir d’un disseny de L'Apòstrof Cooperativa i desenvolupada per la cooperativa Rice Up.

 

Com s'explica Cultura Viva amb la nova web?

 

  • Facilitarà la comprensió del programa Cultura Viva, fent-lo més entenedor per tothom. L'estructura dissenyada consta de diferents nivells, per qui vulgui explorar més, pugui aprofundir més.
  • Prioritzarà, en l'àmbit narratiu, les accions (en un sentit ampli de la paraula) que conformen Cultura Viva i els projectes i les xarxes que les generen.
  • Ajudarà a entendre Cultura Viva com un element viu i en xarxa: tots els continguts de la web estan relacionats uns amb els altres (accions, projectes, laboratori i xarxes).
XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES

No hi ha accions relcionades