Torna la veu a les Rambles: s'estrena Ràdio Rambles

NOTÍCIES
Fotografia Ràdio Rambles

El proper dijous 25 de març la veu torna a les Rambles.

Aquesta setmana s'innaugura Ràdio Rambles, un espai radiofònic que té l'objectiu de dinamitzar la difusió de continguts dels veïns i veïnes, dels esdeveniments, entitats, agents, institucions i comunitats vinculades a La Rambla, i de projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat, amb l'objectiu de reconnectar la Rambla als veïns i veïnes de la ciutat.

Bàner Ràdio Rambles

Ràdio Rambles és, a més, un node físic de la Xarxa de Ràdios Comunitàries, un projecte del programa Cultura Viva de l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la comunitat guifi.net i eXO.cat de Barcelona, emetent des d'un estudi de ràdio creat a un quiosc de flors de l'emblemàtic passeig.
Ràdio Rambles donarà veu a programes propis de la Línia Cultural del projecte de Transformació de la Rambla, però també a programes d'entitats, col·lectius i Institucions que es presentin a la convocatòria pública.

El passat 24 de febrer es va realitzar el primer programa pilot, que podeu escoltar aquí. Els podcast i continguts de Ràdio Rambles els podreu escoltar a la web de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

 

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES