Fotografia BAM Cultura Viva 2020
Fotografia BAM Cultura Viva 2020
Del 25/09/2021 al 26/09/2021

Missatge d'estat

Perdoneu. Aquest formulari està tancat.

Cartell Convocatòria Acció
Convocatòria Oberta Acció Cultura Viva
Tens una banda o un projecte artístic relacionat amb la música? T'agradaria tocar a les festes de La Mercè del setembre de 2021?
Inscriu-te a la convocatòria oberta abans del 5 d’abril. La Comissió de Programació del festival escoltarà totes les propostes i en triarà les participants d'aquest any.
ARTISTES

El BAM Cultura Viva passa a ser Acció Cultura Viva: La Mercè més alternativa, comunitària i participativa que té lloc al recinte de Fabra i Coats.

El BAM Cultura Viva passa a ser Acció Cultura Viva: La Mercè més alternativa, comunitària i participativa que té lloc al recinte de Fabra i Coats.

El BAM Cultura Viva ara es diu Acció Cultura Viva i, com cada any, obre una convocatòria musical per tal de crear el cartell del festival de forma col·lectiva.

Per cinquè any consecutiu el recinte de Fabra i Coats s’omplirà de propostes relacionades amb la música durant les festes de La Mercè. Es podrà gaudir d’artistes que seran escollits per la Comissió de Programació del festival, formada de manera participada per diversos col·lectius i persones, mitjançant l’escolta i el debat de totes les propostes que es presentin a la convocatòria. Així que, si tens un projecte artístic o una banda de música, no ho dubtis i participa-hi!

Busquem artistes amb ganes de fer música i projectes artístics d’altres disciplines amb propostes connectades a la música que vulguin participar al festival Acció Cultura Viva al setembre de 2021 al recinte de Fabra i Coats. Ens interessen les diversitats, la paritat de gènere i les formes de funcionament innovadores quant als models convencionals de la indústria cultural. El festival Acció Cultura Viva també és obert a propostes artístiques fora de l’escenari.

Aquest any, el BAM Cultura Viva canvia de nom per reivindicar la seva essència única i singular. La tria del nom ha sigut fruit d’un procés democràtic on totes les persones implicades al festival han tingut veu i vot. Perquè el festival Acció Cultura Viva és un festival impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè però està organitzat de manera col·lectiva per un plenari on totes les persones interessades són benvingudes. És un projecte de democràcia cultural que busca complicitats amb projectes de l’economia social i solidària i que es gestiona junt amb un col·lectiu de persones i entitats culturals de la ciutat de forma oberta i assembleària.

 

ACCIONS RELACIONADES
XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS

No hi ha resultats