El festival Acció Cultura Viva torna el 23, 24 i 25 de setembre al Recinte Fabra i Coats

NOTÍCIES
2a edició del BAM Cultura Viva

Aquest espai, fins ara conegut com a BAM Cultura Viva, posa en valor la diversitat i la cultura compartida.

 

La cinquena edició del festival Acció Cultura Viva, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè, es durà a terme els dies 23, 24 i 25 de setembre al Recinte Fabra i Coats. L’espai, fins ara conegut com a BAM Cultura Viva, canvia de nom, però manté la seva essència. 

 

El festival està organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona per generar un context participatiu de festa major. I ho fa teixint complicitats amb projectes d’economia social, acció comunitària i cultura cooperativa de la ciutat.

 

Com cada any, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta on es buscaven artistes i projectes connectats amb la música, que ens enfortissin col·lectivament i posessin en valor les diversitats (d’origen, generacional, gènere), la cultura lliure i la remescla. 

 

El cartell definitiu del festival Acció Cultura Viva ha estat triat per la Comissió de Programació del festival, formada de manera participada per diversos col·lectius i persones, mitjançant l’escolta i el debat de les propostes. A principis de setembre serà quan es descobrirà el cartell amb un munt d’artistes i activitats culturals per a tots els públics.

 

Depenent de l’evolució de la pandèmia i de les mesures decretades aleshores pel PROCICAT, les activitats culturals es faran amb el públic assegut o de peu, sempre complint amb totes les mesures de seguretat i requisits establerts.

 

Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. Actualment, hi participen organitzacions com Cultura en Vivo, The good good, Alterevents, Llobregat Block Party, Indigestió, Quesoni, a més, de l’Ateneu Harmonia i la Fabra i Coats com espais que ens acullen i s’involucren en l’activitat.