Es reactiva el programa Música al Carrer a Ciutat Vella

NOTÍCIES
Fotografia Música al carrer

A partir del proper dilluns, 8 de juny, es començarà a aplicar a alguns punts de Ciutat Vella el desconfinament progressiu del programa "Música al carrer", un projecte integrat a Cultura Viva. L'objectiu és poder recuperar l'activitat cultural als carrers de la ciutat i donar sortida als artistes, tot i el complex marc de la desescalada.

Les actuacions es faran en condicions excepcionals com ara marques a terra per limitar l'espai del públic, tanques per garantir la distància física i protegir el músic, que haurà de tocar en solitari. Hi haurà coordinadors a cada punt que vetllaran per evitar l'aglomeració d'espectadors (amb un màxim de 10 simultanis) i els punts que s'han seleccionat són els més adequats per evitar l’acumulació de públic i poder garantir la distància. Tot plegat amb l'aprovació de protecció civil i per garantir la seguretat tant dels músics com del públic.

Un cop passades les dues setmanes de prova pilot, i si el context ho permet, es revisarà el projecte i si és possible es plantejaran nous passos com recuperar els 18 punts que ja hi havia al centre de la ciutat, regular espais fora de Ciutat Vella o la revisió de les mesures de seguretat. Sempre d'acord amb les indicacions de Salut i de Protecció Civil.

En la primera prova pilot, hi haurà actuacions de la plaça Catalunya a l’Arc de Triomf. A cada punt s'hi permeten 32 hores setmanals de música amb un horari que entre setmana serà de cinc de la tarda a nou del vespre i els caps de setmana de dotze a dues del migdia i de cinc de la tarda a nou del vespre.

Els punts habilitats són:

  • Plaça Catalunya, més o menys a l'alçada del número 22, però a la vorera del davant
  • Avinguda de la Catedral, davant les escales del Pla de la Seu
  • Plaça Nova, prop la cantonada amb carrer de la Palla
  • Carrer de la Tapineria, prop de la cantonada amb la Baixada de la Canonja
  • Plaça de Ramon Berenguer el Gran, tocant a la muralla
  • Santa Caterina, a l'Avinguda Francesc Cambó
  • Arc de Triomf, a l'alçada del mateix Arc
XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES