Les comissions comparteixen els seus processos a la plenària de maig de l’Acció Cultura Viva

NOTÍCIES
La vintena de participants a la plenària de maig de l'Acció Cultura Viva al voltant de la taula

La plenària del festival Acció Cultura Viva es va reunir el dimecres 8 de maig a l’Ateneu L’Harmonia amb una vintena de participants. Les diverses comissions de treball han estat treballant pel seu compte durant les darreres setmanes i la trobada va servir per actualitzar i compartir a la resta en quin punt estan els debats i les decisions.

 

Per una banda, la decisió sobre programar a la plaça de Can Fabra ha estat favorable a fer-ho dos dies. Després de tenir en compte el debat i les votacions, tant en línia com presencials, el camió que farà d’escenari s’utilitzarà les nits tant de divendres com de dissabte. Així, el dissabte s’hi sumaran els escenaris del recinte de la Fabra i Coats (Escenari Fabra i Escenari L’Harmonia) i la programació diürna de diumenge serà en un únic escenari; el de L’Harmonia.

 

La comissió de programació va explicar que no s’han reunit des de la darrera plenària perquè encara estan en procés d’escoltar, valorar i votar les bandes i els artistes que actuaran al festival. Serà a la pròxima plenària conjunta, que  se celebrarà el dimecres 12 de juny a les 18 h, quan es podran aportar noves informacions.

 

Per altra banda, la comissió de comunicació va informar d’alguns materials pendents de publicar a les xarxes socials i de la repetició de la col·laboració amb La Veïnal per tal que facin difusió de les bandes.

 

Finalment, la comissió de preguntes continua el procés de redefinició de les jornades que, molt probablement, se celebraran a finals d’octubre, un mes després del festival. En aquesta línia, encara s’està debatent el format: taules de treball, debats, xerrades… a més de les temàtiques. El que es té clar és que es buscarà un equipament públic per tal de garantir la gratuïtat.