Primera trobada de l’holó feminista de La Veïnal

NOTÍCIES
La Veïnal

Va servir per generar comunitat, compartir experiències i establir els fonaments del nou canal temàtic sobre feminismes.

 

El passat 8 de novembre es va celebrar la primera trobada de l'holó feminista de La Veïnal, la Televisió comunitària de Barcelona, a la cooperativa La Raposa.

 

La Veïnal es planteja com una televisió feminista des dels seus inicis, ara, però, s'ha volgut començar a generar contingut temàtic i transversal. La TV ha decidit fer un pas endavant i veure si hi havia forces per crear un holó feminista i conseqüentment un canal especialitzat en continguts de feminismes.

 

Per continuar avançant, però, la veu de totes és molt important. Trobades com les del passat 8 de novembre són imprescindibles per a establir els fonaments i pensar cap a on es vol que vagi aquest canal temàtic i la televisió en general.

 

Aquesta trobada va servir per poder conèixer-nos, generar comunitat, compartir sensacions, experiències i plantejar qüestions com la percepció de cada una de les participants sobre què és el feminisme o el sentit que pot tenir un canal feminista dins d'una televisió comunitària. Com? A través de dinàmiques com la del Cadàver Exquisit en la que es construeixen històries en grup.

 

A la trobada hi van assistir representants de Teleduca, Hacklab Mutante, Ca la Dona, Media Sport Jove, Kajas, La Clara Comunicació, Cultura Viva i Colectiva Catari. 

 

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES