Ràdio Fabra estrena pàgina web!

NOTÍCIES
Nova web Ràdio Fabra

Ràdio Fabra, primer node físic de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB), estrena pàgina web amb un disseny renovat i un nou site molt més interactiu i eficaç. La principal novetat és la incorporació d’un apartat on es poden consultar totes les notícies relacionades amb la ràdio.

 

Cal destacar l’estructuració de continguts, molt més senzilla, intuïtiva i visual. Gràcies als diferents mòduls que conté la pàgina, els i les usuàries poden accedir a tots els pòdcasts i programes que s’emeten des de Ràdio Fabra i escoltar-los quan vulguin. D'altra banda, poden consultar també totes les notícies relacionades amb el mitjà i la XRCB.

 

Un altre aspecte a ressaltar és la versatilitat del web, ja que té un disseny actualitzat, que permet adaptar l’aparença de la pàgina al dispositiu que s’estigui utilitzant per visitar-la, ja sigui un ordinador, un mòbil o una tablet.

 

Què és Ràdio Fabra?

Ràdio Fabra és un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents, els esdeveniments i les comunitats vinculats al recinte de la Fabra i Coats, i de projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat de Barcelona.

 

Ràdio Fabra vol ser un recurs compartit que permeti la participació de col·lectius, projectes i artistes en la comunicació pública d’allò que succeeix a la Fabra i Coats i les comunitats que hi conviuen.

 

Per a més informació, pots visitar la nova página web de Ràdio Fabra: www.barcelona.cat/fabraicoats/ca/radio-fabra