Ràdio Fabra retransmetrà en directe el festival Acció Cultura Viva

NOTÍCIES
XRCB Acció Cultura Viva 2021

Com ja es habitual la primera gran cita de la nova temporada de Ràdio Fabra serà la retransmissió en directe del festival Acció Cultura Viva (ACV), impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de la Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta.

 

Carles Novellas conduirà un magazine amb entrevistes a artistes, organització i públic on es repassaran totes les activitats del festival com els tallers de l’Espai Sònic, la Fira Discogràfica i el Discofòrum. També hi haurà connexions en directe amb la música dels diferents escenaris, que aquesta edició compta amb propostes musicals transgressores, inclusives, sorprenents i experimentals. Tenen un especial protagonisme grans icones del feminisme musical, artistes dissidents i bandes que exploren gèneres musicals que passen pel flamenc, l’electrònica, el rap, el rock, la música urbana, el trap, l’R&B, el reggae, el jazz i la cançó d’autor. Pots consultar tota la programació del festival aquí.

 

L’emissió del programa serà el dissabte 24 de 18h a 21h des de l’estudi de Ràdio Fabra i el podràs escoltar aquí: www.radiofabra.cat

 

Què és Ràdio Fabra?

RÀDIO FABRA és un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents, els esdeveniments i les comunitats vinculades al recinte de la Fabra i Coats, i de projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat de Barcelona.