Cartell BAM Cultura Viva 2017
Cartell BAM Cultura Viva 2017
Del 22/09/2017 al 23/09/2017
Cartell BAM Cultura Viva 2017
"prova"
"prova"
ARTISTES

22 i 23 de setembre de 2017

22 i 23 de setembre de 2017

BAM - Cultura Viva: noves maneres d'entendre la música a Fabra i Coats

La programació del Barcelona Acció Musical (BAM) d'enguany inclou un espai singular a Fabra i Coats que no us podeu perdre. Els dies 22 i 23 de setembre, veniu a explorar noves formes de relacionar-vos amb la música a BAM-Cultura Viva.

Tot passarà com a part de la programació de les festes de la Mercè i del festival BAM i tindrà com a escenari el recinte de Fabra i Coats durant un dia i mig. És part de la iniciativa Cultura Viva, un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, en combinació amb el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum.

Qui s'acosti al BAM - Cultura Viva es trobarà una proposta en la que han participat col·lectius com l'Ateneu l’Harmonia, l’Afluent, The Good Good, Quesoni, Koitton Club, Coòpolis, Indigestió, Makea tu vida, Straddle3, Xarxa d'Economia Solidària i representants de projectes musicals ben coneguts com ara com els Za! o Blood Quartet, tots dos residents a Fabra i Coats.

BAM - Cultura Viva vol ser un punt de trobada i d'experimentació al voltant de la música que explorarà tant les noves economies de la cultura com la manera com entenem la música en relació a les comunitats. Al llarg d'un dia i mig, podreu escoltar un Sound System, participar en una paella musicada o en un seguit de tallers, converses i presentacions.

I és que, sí, en aquest espai trobareu actuacions en viu de músics com ara AlacantoEsperit!Hans LagunaLas Víctimas CivilesLu RoisMacedònia Balcànica i Meconio, entre d'altres. Però del que es tracta és de plantejar-se la música en viu d'una manera diferent.

D'aquí que l'activitat busqui obrir un diàleg entre músics i públic, fomenti que els espectadors puguin assistir a processos creatius de codi obert, i que els i les assistents deixin de ser un públic passiu per esdevenir agents actius, tant en els escenaris com en les activitats diverses que s'organitzen.

Si voleu saber més sobre aquesta nova manera de plantejar-se la música en viu, consulteu el web de Cultura Viva.

ALTRES EDICIONS
ACCIONS RELACIONADES

No hi ha accions relcionades

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS