Cartell ACV 2022_mòbil
Cartell Acció Cultura Viva 2022
Del 23/09/2022 al 25/09/2022

Inscripció Tallers Acció Cultura Viva

A quin taller et vols inscriure?

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals es tracten a l’empara dins el registre de tractament del Cultura viva”), amb la finalitat de respondre els comentaris o sol·licituds de l'usuari . Aquesta finalitat està legitimada en base al vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en informar el camp “correu electrònic” ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Koers
CONCERTS RECINTE FABRA I COATS
21:00 h – 23:45 h – Sala Polivalent del recinte Fabra i Coats
Donarem el tret de sortida del festival Acció Cultura Viva al recinte Fabra i Coats amb dues artistasses del món del rap llatinoamericà, residents a Barcelona: La Maga i Eli Almic (feminisme i activisme en estat pur). I Koers, una banda de reggae afrodescendent des de Lleida, tancarà la primera nit de l'ACV .

 

21:00 h - 21:45 h → La Maga

22:00 h - 22:45 h → Eli Almic

23:00 h - 23:45 h → Koers

***Aforament limitat

Senyor Oca
CONCERTS RECINTE FABRA I COATS
17:00 h – 01:00 h - Escenari Interior Fabra
A l'escenari Interior Fabra obrirem amb miquel i Novel Quintet (un quintet de música clàssica, acompanyant una veu i uns textos impactants), Noko Woi (un clàssic de l’underground de Barcelona, liderat per Salvador Sobral), Senyor Oca (amo i senyor del rap de la terra fusionant hip hop en català amb drum&bass) i Trezor (festa assegurada en mode pista de ball amb Mürfila i Jordi Way).

 

17:00 h - 18:15 h → miquel i Novel Quintet

19:15 h - 20:30 h → Noko Woi

21:30 h - 22:45 h → Senyor Oca

23:45 h - 01:00 h → Trezor

***Aforament limitat

Remei de Ca la Fresca
CONCERTS I ACTIVITATS HARMONIA
18:15 h – 23:45 h - Bar de L'Harmonia
A l’Harmonia tindrem formats rockers amb Remei de Ca la Fresca (psicodèlia poètica en català, Montseny), The Near Death Ensemble (exploració, improvisació, electrònica i dansa Butoh) i Robot Emilio (garatge 100% barceloní).

 

18:15 h - 19:15 h → Remei de Ca la Fresca

19:30 h - 20:30 h → BINGO ACV

20:30 h - 21:30 h → TNDE (The Near Death Ensemble)

22:45 h - 23:45 h → Robot Emilio 

***Aforament limitat

Flamenco Metropolitan
ESPAI JOE FORGA
18:00 h - 23:45 h - Espai Joe Forga
Dissabte a l'espai Joe Forga obrirem amb una proposta 100% femenina de flamenc, creada al metro de Barcelona, Barcelona Metropolitan, apostant per grups novells locals. Després seguirem amb Joana Dark amb la seva proposta poètica i d’electrònica rapera. I per acabar tindrem un bloc d’experimentació sonora i col•lectiu de la ciutat: Zbabek (pintura i guitarra elèctrica), nara is neus (paisatgisme electrònic experimental) i Amas (ritual, experimentació, col•lectiu i dansa).

 

18:00 h - 19:00 h → Flamenco Metropolitan

20:00 h - 21:00 h → Joana Dark

21:45 h - 22:10 h → Zbabek

22:15 h - 22:55 h → nara is neus

23:00 h - 23:45 h → Amas

***Aforament limitat

Diluvia Collage
ESPAI SÒNIC
Un espai col·laboratiu de trobada per habitar, compartir, jugar, experimentar, trobar-se, aprendre, desconnectar i reconnectar. L'espai Sònic es troba dins l'espai Vertical, que és com es diu el local dels castellers. Allà hi podreu trobar les següents propostes i activitats:

 

16:00 h - 18:00 h → Taller de Tinta Sònica (amb inscripció prèvia. Aforament i places limitades)

16:00 h - 18:00 h  Taller d'Intervenció d'un pòster musical (amb inscripció prèvia. Aforament i places limitades)

16:00 h - 21:30 h → Racó DesCONNECTA

18:00 h - 18:45 h → Un Big Bang en miniatura, de Neus Masdeu 

20:30 h - 21:30 h → Som Noise (performance) - (cancel·lat per problemes tècnics)

***Aforament limitat

Discofòrum
ESPAI LLAVORS
18:00h - 12:00h – 1a planta de L'Harmonia, Espai Llavors
El Discofòrum és una audició col·lectiva i comentada en la qual cada persona proposa una peça musical per escoltar i intercanviar impressions. No hi ha límit d'edat ni necessitat d'experiència.

 

18:00 h - 20:00 h → Discofòrum

***Aforament limitat

Fira del Disc
ESPAI FIRA
17:00 h - 22:00 h - Hall de la Fabra i Coats
Un any més gaudirem de la Fira Discogràfica al festival Acció Cultura Viva amb la participació de segells discogràfics independents de tot el país i amb representació de tots els estils i gèneres. No us ho podeu perdre!

 

17:00 h - 22:00 h → Fira del Disc

 

Dj Trapella
CONCERTS A L'HARMONIA
12:00 h - 16:00 h - Bar de L'Harmonia
Diumenge tindrem en mode "concert vermut" a Eva Fernández (un prodigi se sensibilitat entre la cançó i el jazz) i Las Opinólogas (fusió espectacular de flamenc, rap i el que vulguin). Tancant la jornada dj Trapella ens amenitzarà el dinar per acabar el festival ACV en comunitat i ballant-ho tot.

 

12:00 h - 13:00 h → Eva Fernández

13:30 h - 14:30 h → Las Opinólogas

14:30 h - 16:00 h → Dj Trapella

***Aforament limitat

L’edició d’enguany, que es durà terme del 23 al 25 de setembre al recinte Fabra i Coats, vetlla per les diversitats i la paritat de gènere, i compta amb propostes musicals transgressores, inclusives, sorprenents i experimentals.

Tenen un especial protagonisme grans icones del feminisme musical, artistes dissidents i bandes que exploren gèneres musicals que passen pel flamenc, l’electrònica, el rap, el rock, la música urbana, el trap, l’R&B, el reggae, el jazz i la cançó d’autor.

L’edició d’enguany, que es durà terme del 23 al 25 de setembre al recinte Fabra i Coats, vetlla per les diversitats i la paritat de gènere, i compta amb propostes musicals transgressores, inclusives, sorprenents i experimentals.

Tenen un especial protagonisme grans icones del feminisme musical, artistes dissidents i bandes que exploren gèneres musicals que passen pel flamenc, l’electrònica, el rap, el rock, la música urbana, el trap, l’R&B, el reggae, el jazz i la cançó d’autor.

La sisena edició del festival Acció Cultura Viva (ACV), impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de la Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta, es durà terme del 23 al 25 de setembre al recinte Fabra i Coats

Com cada any, el cartell s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que va rebre més de 500 propostes connectades amb la música. A partir de l’escolta de tots els projectes rebuts, la Comissió de Programació del festival va debatre i elaborar la programació definitiva. Un cop feta la tria dels i les artistes, la comissió va plantejar el disseny i la producció en relació amb la programació d’activitats, concerts, instal·lacions i la Fira Discogràfica, col·laborant amb la resta del plenari d’Acció Cultura Viva.

L’edició d’enguany vetlla per les diversitats i la paritat de gènere, i compta amb propostes musicals transgressores, inclusives, sorprenents i experimentals. Tenen un especial protagonisme grans icones del feminisme musical, artistes dissidents i bandes que exploren gèneres musicals que passen pel flamenc, l’electrònica, el rap, el rock, la música urbana, el trap, l’R&B, el reggae, el jazz i la cançó d’autor.

Programació de l’Acció Cultura Viva 

Aquest any el recinte Fabra i Coats acollirà els concerts de La Maga, Eli AlmicKoersmiquel i Novel Quintet, Noko Woi, Senyor Oca, Trezor, Remei de Ca la Fresca, TNDE (The Near Death Ensemble), Robot Emilio, Flamenco Metropolitan, Joana Dark, Zbabek, Nara is Neus, Amas, Eva Fernández, Opinólogas, Som Noise (cancel·lat per problemes tècnics) i Dj Trapella.

A banda dels concerts que tindran lloc durant els tres dies de festival, el dissabte 24 hi haurà altres activitats a la Fabra i Coats: la Fira Discogràfica, amb la participació de segells independents; l'emissió de ràdio comunitària en directe, amb la participació de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona; diversos tallers, performances i el Discofòrum, un espai per escoltar, compartir i parlar de música. Aquests tallers i performances, organitzats des de la Comissió d’Activitats d’Acció Cultura Viva, es duran a terme a l’Espai Sònic (situat dins l'espai Vertical, que és com es diu el local dels castellers), un lloc multidisciplinari i col·laboratiu, per trobar-se, habitar, compartir, jugar, experimentar, aprendre, desconnectar i reconnectar. 

Podeu descarregar la programació del festival Acció Cultura Viva clicant AQUÍ.

Què és Acció Cultura Viva?

El festival ACV és un projecte comunitari que es concep d’acord amb els principis de l’Economia Social i Solidària, tant pel que fa a l’organització com pels proveïdors que s’hi impliquen. Forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i aquest any està organitzat pels col·lectius i espais següents: Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Nau Bostik, Dona Cançó, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES), La Clara Comunicació i altres persones a títol individual. Les decisions es prenen en diverses comissions de treball obertes a qualsevol que hi tingui interès, i es posen en comú en el plenari participatiu de l’ACV.

 

ARTISTES
ALTRES EDICIONS
ACCIONS RELACIONADES
XARXES RELACIONADES

No hi ha xarxes relacionades

PROJECTES RELACIONATS