FIRA DISCOGRÀFICA

Segells Fira Discogràfica

Un any més gaudirem de la Fira Discogràfica al festival Acció Cultura Viva amb la participació de segells discogràfics independents de tot el país i amb representació de tots els estils i gèneres. En l’edició d’enguany podreu trobar novament vinils, discos, llibres, revistes i fanzines. 

Els segells que participaran en aquesta edició són:

 

 • EL FORAT RECORDSDistribuïdora de música punk/hardcore (en format vinil, k7s o cd). També és un segell discogràfic que edita sobretot material punk/hc dels 80's.
 • NavallaSegell discogràfic independent de Barcelona nascut l’any 2018.
 • SOTASONS: Productora musical encarregada de management, gestió cultural, programació, producció i sonorització d'esdeveniments. En el darrer any també s’ha estrenat com a segell discogràfic amb estudi de gravació propi. Entre les activitats que organitza, dinamitza, promociona i produeix hi ha la programació de sales de concerts, restaurants, terrasses i cicles de música, així com produccions pròpies (Festival StQBlack, Musica-Al Mar, Festival Flamen-Q o l'històric Sunset Empordà Festival).
 • Tropical Riot MusicSegell de Punk/Rock de Terrassa nascut l’any 2019 arrel del festival de música Tropical Riot.
 • No Me'n Records: Grunge o barbàrie
 • Brave Coast: Segell independent, fundat l’any 2006, que enguany celebra el seu 15è aniversari amb l’èxit any rere any d’El Ressupó a Celrà, que ja treballa en la 12ª edició, la consolidació del Festival Hivernacle com un dels festivals d'hivern de referència, la publicació d’àlbums amb excel·lents crítiques com "Hidden Reflections" de Yarei Molina, “Rayos y Centellas” de Nitoniko o “Volador Trueno” del grup en alça Aldrin y Collins, el retorn als escenaris de Puntí (2008-2012) i la iniciativa de festivals i cicles actualment de referència com el mirallSONOR, l’Electrovinyes o Bocaorella, que completen el seu circuit de festivals per diferents punts del país.  
 • Ta-Ta Boom! Records: Des de 2016 són un col·lectiu musical de Saragossa constituïts com associació cultural. Acompanyen a bandes per amplificar el seu treball muntant concerts, editant vinils, realitzant sessions de directe amb el seu projecte Bandas en Sitios o fent promoció des del seu podcast musical Surco o Muerte! Sempre des de l’autogestió i el suport mutu. Acompanyen a bandes com Tilde, Montefuji, El Brindador, Red Baleine, Sheriff i Miriam Bronski.
 • Beauty Fool Records: Segell discogràfic de música independent establert a Barcelona. Molt fans de l'escena DIY i dels sons indie rock en la seva vessant més sorollosa. Compta a les seves files amb grups com Salina, Olsen Twinz, Thanks for Coming i Anlaki, entre d'altres.
 • Nafra RecordsÉs un segell independent nascut l'any 2020 basat en músiques gruixudes.
 • Aiguamoll RecordsVa néixer l’any 2015 a partir del programa musical “El Radiocassette” que es grava a Mataró Ràdio. La discogràfica va ser fundada per l’Israel Parra i en Pedro Vicente del Roble amb dos objectius: convertir-se en un segell geogràfic per potenciar els grups de Mataró i publicar música alternativa. Dins d’aquesta etiqueta caben estils i gèneres com l’inditrònica, el garage, el rock, l’indie pop i el techno, entre d’altres.
 • Musarañas RecordsSegell fundat l'any 2017 a Barcelona per visibilitzar i donar suport a nous projectes amb sonoritats originals. Des de la seva experiència en l’organització de concerts i management, se centren en bandes que militen dins el rock independent, el post-punk, el synth pop i, fins i tot, l'electrònica, sempre amb una més que provada qualitat tant a l'estudi com en el directe. Amb prop d'una vintena de referències, han editat grups tan diversos de Barcelona com Dexist, Erisian, Dewinter o Pedro Parque, i, fins i tot, bandes estatals com Tuxedo, Martin y Los Aviones i el debut d'Oihan; i han donat suport a d'altres projectes com Aldrin y Collins o The Málchico.
 • The Indian RunnersÉs el segell de música independent de l’Associació cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Munten concerts, editen discs, publiquen en altres formats i s’organitzen per afavorir el suport entre bandes. Consideren que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenen ànim de lucre, volen de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.
 • La Nada Colectiva: Col·lectiu d’autoedició en casset de grups i artistes emergents.
 • Slow Walk MusicBarcelona té una talentosa i activa escena de música africana. Slow Walk Music dona sortida i visibilitat professional a alguns d'aquests projectes des del 2013.
 • Ojalä me Muera Recoords: És un companyia discogràfica independent, que es va formar l’any 2006 per poder editar les seves bandes i les bandes que els hi agraden. Editen material segons es presenti l'oportunitat i tinguin els mitjans a l’abast per fer-ho possible. A banda de treballar com a segell discogràfic també disposen de la distribució d'altres bandes de segells amics. D.I.Y. Rules
 • TAPES4US RECORDS: És un segell musical independent, basat en música rap. Són un col·lectiu d'artistes que s'autoediten i distribueixen els seus projectes musicals en format casset i en format vinil tant a Espanya com a Llatinoamèrica. També ajuden altres artistes a editar els seus projectes en format casset. Seguint aquesta línia, treballen tota la seva música des d’eines externes com samplers i sintetitzadors, aportant un feeling analògic a la seva música.
 • Call It Anything RecordsMusic that doesn't fit.
 • Redstar73 Records: És un segell discogràfic independent amb seu a Barcelona especialitzat en ska, punk, oi, reggae i hardcore.
 • Resilient Records: Neix com a productora musical l’any 2018 amb la primera auto-producció de l'àlbum Resilience del projecte Leite. Des d’aleshores el projecte continua funcionant com a productora musical i com petit segell autogestionat a través del qual s'auto-editen treballs de projectes relacionats amb la productora. A més es fomenta el format disc sense disc, amb l'exemple més recent de l’àlbum de debut de la banda barcelonina Milk, editat en format Còmic. Finalment el segell també ha obert una tercera via com a productora d'esdeveniments, destacant Seattleona, un mini festival grunge on es pretén treure a la llum la incipient escena alternativa de Barcelona i de la resta de l'estat amb la seva primera edició el 25/09/2021 a la sala Upload.
 • HANG THE DJ! RECORDS: És el segell creat per Eric Fuentes l'any 2001 i que ha servit de refugi a artistes com Cala Vento, The Unfinished Sympathy, Bullitt, Coherence, Blood Quartet, Please Wait, Biscuit, FP i The Brontës, entre d'altres. Aquesta tardor de 2021 és el seu 20è aniversari com a segell!