Autor convidat

©Patrick Liste

©Patrick Liste

Qui no coneix el joc Catan? Des de la seva primera publicació el 1995, Catan ha estat l’ambaixador del joc arreu del món, la porta que han travessat milions de persones que han decidit incorporar el joc a la seva vida quotidiana.

Darrere del joc, com en tota creació, hi ha una persona que va imaginar com podia ser un viatge a una illa aparentment deserta, plena de recursos naturals. Era un viatge en què no anaves sol i en què havies de compartir les riqueses de l’illa amb els altres exploradors. Sempre negociant en benefici propi, és clar.

Aquesta persona és l’alemany Klaus Teuber, un home apassionat pels jocs, un home content d’haver provocat tantes estones de felicitat a tantes persones.

En aquesta edició especial de Dau Barcelona, Klaus Teuber ha volgut ser el nostre convidat d’honor. En la llarga conversa de Màrius Serra amb Klaus Teuber i el seu fill Benjamin (gràcies Devir, pel vostre suport), hem pogut descobrir l’autor, l’amant dels llibres i de la història, el pare de família, l’home que és feliç jugant.