#ElsDausDelDau

 

 

Que la covid-19 no ens aturi les ganes de jugar!

L’evolució de la pandèmia de la covid-19 i les restriccions de mobilitat ens han privat de trobar-nos per jugar una vegada més a Dau Barcelona. Però que no puguem reunir-nos no vol dir que deixem de jugar. Per això, encara que no puguem ser a Fabra i Coats, podem mantenir l’esperit del Dau jugant a casa amb la família, perquè l’esperit del Dau som els jugadors i jugadores i els jocs. Per demostrar-ho, omplirem la xarxa de fotografies amb les partides que fem a casa durant els dies que hauríem estat a Dau Barcelona.

Què cal fer?

Publiqueu en el vostre mur d’Instagram una fotografia amb persones jugant a qualsevol joc de taula. L’única condició és que, a la fotografia, hi aparegui clarament un dau. Si esteu jugant a un joc sense daus, segur que per casa en teniu algun i, si no, el podeu dibuixar. Atenció: només els tutors legals poden pujar a les xarxes fotografies de menors.

Si etiqueteu la fotografia amb el hashtag #ElsDausdelDau, demostrarem que la covid-19 no ens impedirà de jugar. Omplim la xarxa de jocs, perquè tots i totes som Dau Barcelona! A més, un jurat format per membres de l’Institut de Cultura de Barcelona escollirà les 25 fotografies més originals, i els seus autors i autores guanyaran un exemplar del joc Enigmàrius, de Màrius Serra, per gentilesa de l’editorial Devir.

Totes les fotografies publicades a Instagram amb el hashtag #ElsDausdelDau entre les 0.00 hores del 6 de novembre i les 23.59 hores del 22 de novembre de 2020 hi participaran. 

Les fotos guanyadores són aquestes:

 

L'enhorabona a les persones que les han fet. Els propers dies rebran a Instagram una notificació de l'Institut de Cultura de Barcelona per recollir el joc que han guanyat.

Aquí hi ha les bases del concurs.