Els Daus Del Dau

 

 

Cada any una de les activitats més buscades a Dau Barcelona és el joc de participació. És així pel fet que s’hi pot guanyar un lot enorme de jocs de taula, obsequi de les editorials participants al festival. I també pel plaer de voltar per Fabra i Coats i descobrir i resoldre enigmes.

En aquesta desena edició, el joc serà virtual. El tens a les parets de Fabra i Coats i aquí mateix, només has de comptar els daus que hi ha en la construcció que t'ensenyem des de tres perspectives diferents. Sabràs dir quants daus hi ha en total?

Tingues present que si reconstrueixes la figura amb daus teus hi podria haver lleugeres diferències en l’orientació dels punts, perquè no tots els daus són iguals. El que no canvia mai és que les cares oposades sempre sumen set (1-6, 2-5 i 3-4).

Pots respondre fins les 12 de la nit del dia 22 de novembre de 2021.

Han participat 1.290 persones en el joc. En el sorteig fet entre les persones que han encertat el nombre de daus (deu daus) Alberto Chávez Vásquez ha resultat guanyador del lot de jocs ofert per les editorials presents al festival. Ha rebut els jocs de mans de Carles Sala, coordinador executiu de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

Aquesta és la solució:

Aquí tens les bases del joc.

Aquest joc ha estat creat per Tot Jugar.