On comprar jocs

 

Cada any, els assistents al Dau Barcelona tenien l’oportunitat de poder adquirir al festival mateix els jocs dels quals havien gaudit al festival i emportar-se’ls a casa. Enguany, això no podrà ser, però, afortunadament, a Barcelona hi ha un munt de botigues i comerços físics que disposen d’un bon assortiment de jocs de taula.

Si us agrada comprar en línia, de ben segur que no necessiteu que us ajudem, però si voleu saber quines són les botigues especialitzades en jocs de taula o els comerços on podeu trobar molts jocs, a continuació teniu un mapa de Barcelona i la seva àrea metropolitana on els podreu localitzar.

Recordeu que les botigues especialitzades en jocs de taula no només disposen d’un enorme ventall de jocs sinó que el seu coneixement dels jocs segur que els servirà perquè us puguin aconsellar encertadament sobre allò que cerqueu.

 

Nota:Si sou una botiga especialitzada en jocs de taula i per error no us hem esmentat, feu-nos-ho saber a través del formulari de contacte i us hi afegirem. Moltes gràcies.

A més d’aquest bon grapat de botigues especialitzades en jocs de taula, també en podreu trobar en altres botigues i magatzems.