Back to top

Tot sobre el Dau

Dau Barcelona
Festival del joc

Per vuitè any consecutiu, Dau Barcelona s’obre a la ciutat com la gran festa del joc, amb entrada lliure. Dau Barcelona l’organitza l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Els dies 23 i 24 de novembre, de deu del matí a vuit del vespre, centenars de jocs per a totes les edats us esperen al recinte de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Perquè a qui no li agrada jugar? Potser no ho fem tant com voldríem, o potser ens n’hem oblidat, però quan juguem, som iguals i ens sentim més lliures.

Des de la primera edició, el 2012, Dau Barcelona ha anat creixent en nombre d’activitats, en espais de joc, en entitats participants i també en nombre d’assistents. Això sí, l’objectiu és el del primer dia: convidar les famílies de Barcelona a conèixer jocs i a jugar-hi, i demanar-los que incorporin el joc en la seva vida quotidiana. I també proposar a tots els actors del món del joc que es trobin per reflexionar, avançar plegats i, sobretot, afavorir el talent dels creadors de jocs.

Un any més Dau Barcelona sortirà de Sant Andreu i arribarà a escoles i centres cívics de tota la ciutat durant la setmana del festival. I no només això: també es farà un curs de formació sobre la importància del joc a l’aula, adreçat a mestres de primària i secundària. Perquè Dau Barcelona són jocs, però també xerrades, trobades amb autors, espais de debat, presentacions, prototips, concursos, campionats i premis.

Veniu a jugar amb nosaltres?

 

Dau Barcelona compta amb la producció de Tempus Fugit

Tempus Fugit logo

Veure les edicions anteriors

Àmbits

Mapa

Mapa DAU Barcelona 2019

Fabra i Coats
Carrer de Sant Adrià, 20

Fàbrica de Creació

Ateneu L’Harmonia

Espai dels Castellers

Institut Martí Pous

Escola Can Fabra

Pati de l’Institut La Sagrera

SAT! Teatre
Carrer de Neopàtria, 54

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
Carrer del Segre, 22-32