A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

30 elefants sota un paraigua

La petita Malumaluga

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

Un vell mariner.
Fa molts anys.
Vaixell petit.
Setmanes al mar.
Descobrí, diuen que per primera vegada, una terra inabastable per qualsevol brúixola: el delta dels 30 elefants sota un paraigua.
30 elefants, aixoplugats de mentides.
El naixement, les esperances, els somnis i els records dels que ja no hi són.
30 elefants, aixoplugats de mentides, sota un paraigua, s’obren pas en els camins enrevessats de la matinada.
Un espectacle sense complexes per a nens i nadons sensibles. El moviment, la narració i la música vinculen adults i nadons en el món de les emocions.

 

FITXA

Direcció artística: Albert Vilà i Eva Vilamitjana. Guió i narració: Albert Vilà. Intèrpret: Eva Vilamitjana. Vestuari: Eva Vilamitjana i Albert Vilà. Escenografia: Albert Vilà. Gestió: Cristina Rodríguez. Comunicació: Ari Clivillé . Producció: La Petita Malumaluga i Percussity Ltd. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ministeri de Cultura i L’Estruch Sabadell.

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“I és que la paraula, com la música, el gest, la llum o el color, també sedueix els més petits ni que no n'acabin de copsar del tot el significat, un significat, en el cas de 30 elefants sota un paraigua, que s'adreça més aviat als adults que acompanyen els petits i que els explica un conte en clau de mariners, vaixells, mars desconeguts i elefants amagats en un delta.” ANDREUSOTORRA.COM

“Un conte xiuxiuejat que es balla i que es comparteix. Un viatge a no se sap on però sempre molt ben acompanyant, càlid, tendre, regenerador.” JORDI BORDES, RECOMANA.CAT

La petita Malumaluga

Espectacle dirigit i creat per La petita malumaluga. Companyia especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons i primera infància. (0 a 6 anys).

Apostem per espectacles respectuosos, llenguatges no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

Els seus dos directors han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors,... i col·laborat amb grups i companyies de teatre i dansa: Hofesh Shechter, Theater O, Estopa, El petit liceu, Pepe Hevia, Buissonière,...

Els seus espectacles han estat guardonats per La Red de Teatros Alternativos,  i  escollits pel Ministeri de Cultura (Platea).

Són la primera companyia a fer temporada amb espectacles per a nadons al Teatre Nacional de Catalunya. I han presentat els seus espectacles en les principals fires i festivals de l’estat: FETEN, El més petit de tots.

Col·laboren habitualment amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques (centres d’educació viva, pedagogia lliure,...)

Altres espectacles de companyia: Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles), Els músics de Bremen.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Un món a compartir sota el paraigua

Notícies - 07/11/2018

Els '30 elefants' de La Petita Malamaluga encisen a grans i petits

Dansa

“No volem educar, volem compartir”

Notícies - 02/10/2018

La Petita Malumaluga presenta ‘30 elefants sota un paraigua’

Dansa