Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

88M

Miranda Fernández

Música

Edat recomanada: Públic general

Aquest és un homenatge a la figura femenina en el flamenc, a totes les lluitadores que van superar la discriminació, la coerció i l’esclavitud cultural per part de la societat del seu temps, i que ho van fer en solitud.

Malgrat totes les dificultats, aquestes lluitadores són una peça clau per entendre el flamenc tal com és avui. A més, representen un far per a les noves generacions.

‘88M’ és el primer projecte com a líder de la pianista Miranda Fernández. Un recorregut personal per la història de la dona en el flamenc amb l’objectiu de posar en relleu el paper femení dins aquest gènere. Una combinació perfecta entre el més tradicional i el més modern, acompanyada de Cristina López al cante i l’electrònica i de Lucas Balbo a la percussió.

Miranda Fernández

Sorgida del Taller de Músics de Barcelona, la pianista Miranda Fernández combina flamenc, jazz i latin. Les seves principals influències són grans músics com Chano Domínguez, Paco de Lucía, Chick Corea o Petros Klampanis, entre altres.

Miranda ha actuat com a solista en el Festival de Flamenco de Nou Barris i també en auditoris i teatres de prestigi com el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, el Konserthuset Stockholm o el Teatre Nacional de la Xina. A més, ha format part de diferents projectes artístics entre els quals destaquen el Barcelona Flamenco Ballet, la Sant Andreu Jazz Band, la Compañía Jose Manuel Álvarez, Las Noray i Mediterráneos, amb Antonio Canales.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots