Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Anem a caçar un os

Petit Cineclub

Audiovisual

Edat recomanada: Públic familiar

Anem a caçar un os

Has anat mai a caçar un os ben gros? Cinc germans aprofiten que els seus pares marxen de casa per sortir a l’aventura, travessen un camp ple d’herba…, un riu ple d’aigua…i un bosc ple d’arbres. Tot semblen molt decidits a trobar l’ós i saben del cert que no els farà gens de por.  

Càries màgiques  

En Topets i en Taquetes passen el dia menjant dolços: un bombó farcit de xocolata, caramels, piruletes que pinten la llengua… però és evident que després d’aquest banquet hi haurà conseqüències per a les seves dents. 

Aston i els regals 

A l’Aston li agrada molt regalar coses a la seva mare i al seu pare, tant que no pot evitar embolicar tots els objectes que troba per casa. 

 

Apte per a nens/es a partir de 3 anys. 

Petit Cineclub

Què pot fer més feliç un nen que una pel·lícula de dibuixos animats?

El Petit Cineclub és una cita mensual per apropar un cinema de qualitat als nens i nenes de la ciutat, de la mà del Billy i la Milly Oncle, uns personatges de cine que d’una manera lúdica i didàctica ajudaran a petits i grans a descobrir la màgia del setè art. Un cinema divertit i educatiu, pensat per fer volar la imaginació i transmetre valors positius.  Els espectadors s’enduran a casa també una fitxa d’activitats relacionada amb la pel·lícula que acaben de veure.  

 

Sessions familiars dinamitzades.  

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots