Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

octubre - desembre 2022

AUTÓNOMOS. EL MUSICAL

VERSIÓN DEFINITIVA

Teatre

Edat recomanada: Públic general

A PARTIR DELS 12 ANYS

‘Si qui deu deu, diu que en deu deu, deu dir el que deu i deu el que diu’ deixa de ser un embarbussament complicadíssim quan un és autònom i està acostumat als deutes. Mai malalt, mai de vacances, les 24 hores del dia al peu del canó i sempre amb un somriure. La vida de l’autònom és dura, és cruel, és sacrificada, és feroç... i precisament per això és terreny adobat per a la ironia, la broma i l’humor. I, encara que no ho sembli, també per a la música, perquè els autònoms han de ser capaços de fer el do de pit fins i tot quan estan amb l’aigua al coll.

I, el títol no menteix, Autònoms, el musical parla dels autònoms, de les seves misèries, de les seves desgràcies, de les seves penes, de les seves tribulacions i de l’Agència Tributària que tot ho sap i tot ho pot... fins i tot arruïnar més d’una vida i acabar amb moltes esperances. I Autònoms, el musical vesteix les penes amb humor i les calça amb música per construir un musical íntim (només dos personatges, és el que té ser autònom, que no sobra mai el pressupost) que ha aconseguit el beneplàcit del públic i pot presumir ja de cinc temporades en la cartellera.

Autònoms, el musical fa pujar a l’escenari el guionista i còmic Àlex Martínez Vidal i Andreu Rami, periodista i comunicador cultural, qui també són els autors del text, juntament amb Joan Berenguer, qui signa la partitura musical i la interpreta en directe.

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“Una comedia en estado puro, cargada de gags, con toques de farsa, algunos zascas y unas cuantas verdades, todo servido con cercanía y canciones en directo. Una especie de terapia de grupo de risoterapia para autónomos y una fábula de obligado visionado para quienes se lo están planteando.” GEMA MORALEDA, SOMNISDETEATRE.COM

“Hay, tras la disparatada trama y los zascas al poder, un mensaje del que dan ejemplo los propios protagonistas: dedícate a lo que realmente te apasione. Arriésgate y lucha por tus deseos.” INMA MUÑOZ, ELPERIODICO.COM

VERSIÓN DEFINITIVA

Repartiment i autors: Álex Martínez Vidal, Andreu Rami, Joan Berenguer. Coreografia: Blanca Tolsà. Escenografia: Raquel Ibort. Vestuari: Fina Correcher. Cameos: Elisenda Carod, Tomàs Fuentes ,Ignasi Taltavull, Jair Domínguez, Juanra Bonet i Merche Ochoa.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Quan els autònoms s'assemblen a Superman

Notícies - 11/02/2021

La companyia Versión Definitiva inaugura les sessions teatrals del novè circuit Barcelona Districte Cultural

Teatre

"Som autònoms i el sentit de l'humor ens va fer no embogir"

Notícies - 02/02/2021

Versión Definitiva dona el do de pit per posar humor als molts mals dels autònoms

Teatre