Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Bom Tudo!

Anna Tréa

14/04/2023 - 19:00h

CC Can Deu

Música

Durada: 75 minuts

Edat recomanada: Públic general

Descobrir l'Anna Tréa és deixar-se portar per la seva veu aspra, les lletres intenses i plenes de poesia i, sobretot el seu domini de la guitarra, que toca de manera personal i amb tant de virtuosisme tècnic que, de vegades, sembla un instrument de percussió.

Cantant, compositora i multiinstrumentalista, l’Anna Tréa fa passar la seva música per tots els ritmes brasilers i inclou moments de blues, folk, groove i ritmes africans. Bom Tudo! (bé tot!) és el títol d’una de les seves cançons, una expressió que l’artista escoltava molt de la seva mare quan era petita, a casa seva, al Brasil. Ara, dona el nom a l’espectacle amb el que l’artista es presenta al Barcelona Districte Cultural, i que és tota una declaració d’intencions del que vol que sigui el seu art: una experiència que ens ajudi a normalitzar les nostres vulnerabilitats i, amb potència, fer-nos creure en la vida. Una música que sigui aliment per aquesta fe.

Anna Tréa

Cantant, compositora, productora i una de les multiinstrumentistes més respectades i populars de Brasil, l’Anna Tréa ja fa un parell de temporades que ha instal·lat la seva residència a Barcelona com a membre del col·lectiu Bambusa, juntament amb altres artistes i agitadores culturals locals, i on ha col·laborat amb artistes com la pianista Clara Peya.

L’any 2016 va publicar Clareia, el seu primer disc, i va compondre, arreglar i gravar tots els instruments, una prova de la seva versatilitat musical. El segon àlbum va arribar el 2021, ...respiro, i és la banda sonora, composta conjuntament amb el músic i productor Kabé Pinheiro, d'un espectacle del mateix títol.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots