Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Caramelo a Kilo

Caramelo a Kilo

Música

Edat recomanada: Públic general

La proposta musical de Caramelo a Kilo contempla una dolça interacció cultural entre Veneçuela, Colòmbia, l'Argentina i Barcelona, caminant sempre de la mà de la música cubana. La banda, formada per les germanes Ahylin i Ahyvin Bruno, Lucia Fumero i Mafe Ramírez, abarca estils com el son, el bolero, el chachachá i la salsa, encara que la mescla de les seves diferents personalitats fa que aquests gèneres es fusionin amb tota naturalitat i que ens transportin a un viatge pel Carib.
El nom del grup prové d’una expressió col·loquial cubana, que es va tornar popular arreu del món amb la cançó Caramelo a Kilo de La Sonora Matancera, interpretada per la gran Celia Cruz, màxim exponent femenina del gènere. 
Històries de migracions amb herències musicals, plenes de color s’uneixen per oferir un espectacle poderós.
Caramelo a Kilo és una connexió amb el ball; Una invitació a ser lliures; Un ritual musical que deleita a tot tipus de públic.

Música feta amb sentiment i sabor.

 

 

Caramelo a Kilo

Caramelo a kilo és una agrupació musical de Barcelona formada l’any 2019 per les germanes Ahylin i Ahyvin Bruno (percussió i veu) a les quals s’hi van afegir Lucía Fumero (piano) i Mafe Ramírez (baix). Estils com el son, el bolero, el chachachái la salsa es fusionen en la seva música. 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots