Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Carlos Sarduy Trio de Jazz

Carlos Sarduy Trio

24/03/2023 - 21:00h

CC El Coll - La Bruguera

Música

Durada: 60 minuts

Edat recomanada: Públic general

El so de l’artista cubà Carlos Sarduy és la trompeta i el seu terreny natural el bebop i la música afrocubana. Va néixer a La Habana, a Cuba, i a més de ser un espectacular trompetista i percussionista, també és un excel·lent pianista i compositor. Va arribar al panorama musical europeu l'any 2008, on ha tocat amb grans artistes i s'ha convertit en un músic reconegut i valorat en l'escena del jazz i en el món del flamenc, la música popular i la música moderna. És aclamat pel seu gran so i musicalitat, així com per la seva versatilitat artística.

En els seus concerts porta el públic a un viatge musical màgic i vibrant per un paisatge musical melòdic i sensible característic del seu propi llenguatge personal, que reflecteix el seu gran coneixement de la música afrocubana així com el seu domini del jazz i la seva capacitat d'innovació. Al Barcelona Districte Cultural podrem gaudir del seu art en format de quintet de jazz.

Carlos Sarduy Trio

L’any 2002, i amb només 16 anys, el trompetista cubà Carlos Sarduy guanyava el concurs Jojazz de La Habana. Pocs anys més tard, i amb una gravació com a líder sota el braç, Charly en La Habana (2005), va establir la seva residència a Madrid. Sarduy ha col·laborat amb una llarga llista de músics de jazz com David Murray, Chucho i Bebo Valdés, Esperanza Spalding o Román Filiu, amb qui va gravar, com a membre destacat del seu quintet, el disc Blowin’ Reflections.

Important músic de sessió, podem escoltar la trompeta de Sarduy en enregistraments d’altres artistes de diferents estils como Lenine, Ainhoa Arteta, Mariza o Concha Buika i a pel·lícules como La piel que habito, de Pedro Almodóvar o Chico y Rita de Fernando Trueba. Sarduy ha gravat més de 50 àlbums, i és un trompetista i percussionista reconegut i molt valorat, no només en l'escena del jazz sinó també en el món del flamenc, la música popular i la música moderna.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots