Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Chiquita

Valeria Castro

Música

Edat recomanada: Públic general

Amb una sensibilitat única, una estètica cuidada i una petita picada d'ullet al folklore, Valeria Castro, una de les promeses femenines més importants del moment, presenta en directe el seu primer EP Chiquita, una recopilació de totes les cançons que va escriure amb afecte i cura des de ben petita quan va començar en el món de la música.

Una guitarra i una veu dolça capaç de les escales més delicades han fet de Valeria Castro un fenomen emergent amb epicentre propi en la música d'autor nacional. Lletres sensibles carregades de memòria i honestedat acompanyen a un so impregnat de l'herència musical que teixeix llaços amb la música folklòrica de les illes canàries.

Aquest primer EP, amb temes propis, ens mostra per primera vegada el talent de compositora de Valeria, sempre acompanyada pel seu músic Alberto Torres, que l'acompanya amb guitarra, piano i violí.

Valeria Castro

Valeria Castro, nascuda a l’illa canària de Las Palmas fa 22 anys,  va començar en el món de la música, com molts altres artistes emergents, gràcies a Youtube, on penjava versions dels anys noranta i dos mil. Gràcies a aquestes, ha arribat a col•laborar amb cantants com Beret en l’especial 100 millones lo siento.

Quatre anys després, ja no són d’altres les cançons que presenta, sinó pròpies, en el seu primer EP, Chiquita, amb tres singles com a carta de presentació, que ja han captivat cors: Guerrera, un cant a la sororitat, Ay, amor, una crítica a la hipocresia enfront de la immigració, i La corriente.
 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots