Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Destination Moon

Paradiso 99 i Tantarantana

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Destination moon és un drama distòpic que explica el viatge de dos germans. Dos germans que mantenen una relació simbiòtica i que viuen junts en un món que s'ensorra de forma inexorable. Ell és un actor amb no massa sort i ella es dedica a cuidar altres persones. En aquest context, s’esdevé un fet inesperat que desencadena tot un seguit de tensions entre els dos i que els duu a plantejar-se un canvi de vida radical i a preguntar-se qui són i quines són les seves necessitats reals.
De fons, un ambient apocalíptic d’huracans i pluges torrencials i l’estètica catastrofista de les pel·lícules de ciència-ficció dels anys 50… és possible que aquesta vegada l'única alternativa real per tal de sobreviure sigui habitar a la lluna.

Destination moon, coproducció de Paradiso 99 i Tantarantana, és una mirada crítica i personal que convida l’espectador a reflexionar sobre qui som i què és realment important a les nostres vides.

 

Recomanada per a majors de 18 anys.
 

Paradiso 99 i Tantarantana

La companyia PARADISO 99 formada el 2016 s’ha caracteritzat des dels seus inicis per realitzar una proposta singular i alternativa. Els seus projectes sempre parteixen –i respecten– el text com a base de la creació dramàtica, però, de la mateixa manera, aprofundeixen en gran manera en eines expressives diverses. Aborden aspectes de llenguatge corporal i el moviment, però també fan incursions en el llenguatge poètic, i utilitzen la història i la política com a elements de recerca i reflexió. 

Els projectes estrenats fins a dia d’avui són: No hi ha bosc a Sarajevo, Ombra i silenci, Gossos de neu, Extremadamente rebeldes y peligrosas i Canción dulce y amarga del hombre sin abuelos y la hija robada que quiere encontrar a su madre en el Cámbiame.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots