Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

El sensespai

Lara Díez Quintanilla / Sala Flyhard / Flyhard Produccions

27/04/2023 - 19:30h

CC Casinet d'Hostafrancs

Teatre

Durada: 75 minuts / Idioma: català

Edat recomanada: Públic general

Un no-lloc on s’experimenta el tot. Les criatures que habiten a El sensespai s’apropen a nosaltres en nom de l’amor amb la missió d’alliberar-nos. Però ho han de fer amb una condició: no poden explicar-nos la seva procedència. Si ho fessin, les paraules esdevindrien límits i els límits generarien un espai que faria desaparèixer catastròficament el seu univers i elles quedarien exiliades per sempre.

Escrita i dirigida per Lara Díez Quintanilla i produïda per la Sala Flyhard / Flyhard Produccions, l’obra personifica i fa tangible una part de la realitat i el dolor que hi ha darrere de l’etiqueta diagnòstica de TLP (trastorn límit de personalitat).

Lara Díez Quintanilla / Sala Flyhard / Flyhard Produccions

L'actriu, directora i dramaturga Lara Díez Quintanilla és sòcia fundadora de la companyia LA VOLCÀNICA i Retret Teatre. Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya, ha treballat com actriu a la televisió i a obres de teatre com La noia de la làmpada de Marta Aran, Háblame de Lorca, Miguel de Retret Teatre i Jocs Perillosos de LA VOLCÀNICA. L'any 2017, va obtenir el Premi Zapping a millor actriu i és la creadora dels espectacles Notícies del futur i Jocs perillosos, ambdós premiats al Festival Píndoles 2016 i 2017 respectivament.

La sala Flyhard va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d'actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L'activitat de Sala Flyhard s'ha anat transformant: el 2006 neix la productora teatral Flyhard Produccions i el 2010 decideixen obrir la seva pròpia sala, la Sala Flyhard, al barri de Sants de Barcelona, on programem principalment produccions pròpies sempre a partir de textos de dramaturgs catalans contemporanis.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots