Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Hacemos como que bailamos

Dansa

Edat recomanada: Públic general

#hacemoscomoquebailamos és la conclusió de dos anys de recerca al voltant del plaer de ballar. Un viatge sensorial des dels cinc intèrprets que anhelen la desinhibició, la música, el ritme i una combinació d'hormones i sentiments que pretenen evocar la dansa.

El projecte sorgeix des d'una necessitat de la Laura Lliteras i la Marina Fullana, les creadores de l’espectacle, de trobar punts en comú entre els individus, la dansa, i el plaer. Després del confinament i la situació restrictiva que el va seguir, s'adonen que la societat té la urgència de trobar-se en espais d'esbarjo, de festa o d'alliberament i una d'aquestes activitats que ens proporciona això, és la dansa. L'espectacle vol explotar aquesta necessitat generant un sentiment comú de llibertat des del cos, la música i l'espai.

Unaiuna

Neix de la unió a Mallorca de dues coreògrafes i ballarines que tenen un mateix recorregut acadèmic, artístic i professional, Laura Lliteras i Marina Fullana. Ambdues formaran part de la jove companyia IT dansa, sota la direcció de Catherine Allard, fins que van crear Unaiuna. La seva primera peça, ‘Dosis’, sobre la relació de dues dones i de la personalitat de cada una d’elles, va ser guanyadora del premi Art Jove de dansa contemporània de Balears i del premi SóloDos en Danza España amb una gira per Costa Rica.

Altres peces de la companyia son ‘All inclusive’, l’any 2017, ‘Galejar’, Goosebumps’ i #hacemoscomoquebailamos.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Visiteu l'exposició fotogràfica al voltant de la dansa i la histèria

Notícies - 17/03/2023

Durant aquesta edició, una exposició itinerant us convida a fer un recorregut al voltant de la dansa i de la histèria, de la seva relació des del segl

Dansa