Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

The Incredible Box

Companyia La Tal

27/04/2019 - 11:30h

Casal Font d'en Fargues

Circ

Durada: 45 minuts

Edat recomenada: Públic familiar

Creus que una caixa pot ser màgica? Creus que pot conservar l'esperit del circ intacte durant 150 anys? Penses que és possible? Oi que no? Doncs nosaltres tampoc.

Però hi ha qui s'entesta a demostrar el contrari. I hem de tenir paciència. I els hem de deixar fer. De manera que assistirem una vegada més a l'espectacle de l'home bala; i serem testimonis que una espasa pot travessar la caixa en la qual s'ha tancat un home sense fer-li ni mitja ferida; i ens delectarem amb la veu més clara de la soprano més extraordinària. I farem veure que tot és tal com era. Però no. Nosaltres sabem que no.

Perquè els colors s'han esvaït. Perquè la màgia s'ha esmorteït. Perquè les acrobàcies se'ls han ensorrat. Però ells segueixen. I segueixen.

Però gairebé sense adonar-nos-en, sense saber ni com ni per què, ens deixarem endur fins al seu món de caigudes, de travetes i ensopegades, de trucs que surten malament i els exploten a la cara. I ens agradaran. Més i més. I riurem. Més i més.

Perquè el circ és immortal. Perquè 150 anys no són res. I perquè el riure d'un pallasso mai no perd la seva força.

FITXA

Creació: Cia. La Tal. Direcció: Cia. La Tal / Jaume Navarro. Actors: Jordi Magdaleno, Julián Gonzalez i Caspar. Música: Tales Music. Escenografia: Txema Rico. Vestuari: Begoña Simón Blanco.

Cia La Tal Incredible Box. Au Bonheur des Momês

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots