Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

INDIGESTA FAMA

UAL·LA!

Música

L’artista multidisciplinària Pedorra Sunshine sembla que parli amb una pinça d’estendre la roba al nas. Ah, no, no ho sembla: és que porta una pinça d’estendre la roba al nas. I un mocador que li tapa els cabells i unes ulleres de sol darrere de les quals amaga els ulls. Però potser no només són els ulls, el que ha d’amagar Pedorra Sunshine?

Diego Scalabrini, el manager, és —quina altra cosa podria ser?— argentí, o bé parla —de quina altra manera podria parlar?— argentí. I el rockstar, amb samarreta imperi, bíceps tatuats, que no sabem si és estrella o s’hi ha estrellat, es fa dir Modestamente. I Voilà és el cantant de Voilà. I el Modesto és el pencaire. I l’Alba, la idealista. I els músics són els músics. I tots es troben a l’escenari i el comparteixen, però a un d’ells el futur li amaga un tràngol del qual no se’ns permet parlar, però en el qual vosaltres tindreu molt a dir. Perquè sou vosaltres qui haureu de descobrir el què, el com, el qui i, potser, el perquè del crim. I haureu de fer-ho a molt bon ritme, perquè ho farem cantant, que ja se sap que qui canta els seus mals espanta i quan els thrillers són thrillers els mals que cal espantar són molts.

Indigesta fama és un thriller. Però també és un concert. És teatre, però també és música. És misteri, però també és humor. I diuen que també té dosis d’amor, de tendresa, de tragèdia i una mica de drama. O sigui que Indigesta fama ho és pràcticament tot. Per això, la “fama”. I, per això, és “indigesta”.

Indigesta fama és un espectacle d’Ual·la, un duet que practica una música eclèctica (tant fan pop com rock, blues com trap, dance com swing) i la salpebren d’humor i d’històries. En aquest cas, les de Pedorra Sunshine, Modestamente, Diego Scalabrini, Voilà i els músics. I la història del misteri que un d’ells amaga.

Ual·la!, thriller-concert "INDIGESTA FAMA"

 

 

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Modesto Lai, Alba Rubió. Direcció teatral: Mila von Chobiak. Actors: Modesto Lai i Alba Rubió. Músics: Roger Giménez (teclats), João Braz (ukelele, guitarra elèctrica i violoncel), Stefano Pompilio (contrabaix), Rafa Giraud (cajón i percussió petita), Modesto Lai (guitarra i veu), Alba Rubió (veu). Vestuari i maquillatge: Irma Arquer. Suport audiovisual: Carles Cardelús. Disseny gràfic: Gerard Punt G

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots