Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Kentucky ha muerto

La Peleona / Carla Torres

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Sentit de l’humor i crítica social es combinen en aquesta representació d’un món de gallines, on un ou solitari i rebel decideix no néixer i evitar viure una existència imposada per una cadena de producció sense sentit.

Després d’un primer moment de confusió i com si es tractés d’una onada de sabotatges, la resta d’ous se sumen a la protesta amb l’esperança que potser aquesta insòlita acció aconsegueixi que totes gallines s’adonin que viuen en una societat malalta que ha de canviar si no volen desaparèixer.

Aleshores, amb l’abisme de l’extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els ous insubmisos de la necessitat de néixer. Un difícil diàleg amb nosaltres mateixos en què posicionar-se no serà fàcil.

La Peleona / Carla Torres

La Peleona està formada per un grup de cinc dones artistes de diverses disciplines: Carla Torres, Clara Manyós, Eu Manzanares, Patrícia Mendoza i Ruth Talavera. La companyia neix l’any 2014, amb un marcat segell que combina el sentit de l’humor i la crítica social. 

Un teatre que vol remenar consciències sense caure en la “moralina” fàcil. Els seus espectacles, d’autoria pròpia, parteixen de la necessitat de plantejar algun interrogant a l’espectador sobre la seva vida, ja sigui al voltant d’aspectes quotidians, com de la seva participació, més o menys encoberta, en algun dels vicis de la nostra societat. 

A partir d’aquí apareix la dramatúrgia, que amb una suma de paraula, gest, dansa i música assegura un viatge plaent i lúdic. 

 

 

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots