Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

La Prenda Roja

La Prenda Roja

Música

Edat recomanada: Públic general

La Prenda Roja es caracteritza per la seva passió per la música, la investigació sobre aquest art i la curiositat d’experimentar amb tendències actuals com l’electrònica i la música urbana a través del flamenc com a llenguatge en comú. Cada una de les seves components, Ana Brenes, Cristina López i Sara Sambola, aporta una estètica i personalitat musical molt diferent, que en la posada en escena crea un directe alhora fresc i profund. 

S’inspiren en la tradició, de vegades recuperant-la, d’altres donant-li un nou significat, i, d’aquesta manera, l’apropen als nostres temps, sigui revisant lletres populars per reivindicar el lloc de la dona en la nostra societat, o amb temes propis que respiren crítica social i en els quals són presents aspectes com l’empoderament femení.

Les tres cantaoras, ortodoxes vocalment i rebels musicalment, reivindiquen el que elles anomenen “flamenc en vermell” per parlar de sororitat i empoderament. 

La Prenda Roja

La Prenda Roja està formada per les cantaores Ana Brenes, Cristina López i Sara Sambola. Unides per la seva passió pel flamenc, interpreten temes propis i adapten peces antigues amb recursos de l’electrònica i pinzellades de música urbana. Porten com a bandera el denominat “flamenco en vermell”, és a dir, el del color que simbolitza la força, la sonoritat, l’empoderament i la llibertat. 
 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots