Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

La Quela

Brodas Bros

24/03/2023 - 18:00h

CC Cotxeres Borrell

Dansa

Durada: 30 minuts

Edat recomanada: Públic familiar

Aquest és un espectacle per als més petits, amb dramatúrgia de Roser Ros i la direcció artística de la companyia de dansa urbana Brodas Bros.

La Quela, que ben bé podria ser la neta de “la masovera se’n va al mercat”, és la protagonista d’aquesta proposta escènica de petit format que anirà enfilant ritmes i rimes nascudes del retrobament de la paraula amb el cant i el moviment. Aquesta proposta, on el nou i el vell es tornen a donar la mà, s’inspira en el repertori de la tradició oral i el recrea a través de l’experimentació amb llenguatges escènics com la música, la dansa contemporània i el Hip Hop.

Brodas Bros

Companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana. Creada l’any 2006 pels germans Pol i Lluc Fruitós a qui es van sumar des dels seus inicis altres dues germanes, la Clara i la Berta Pons. La companyia va ser pionera en portar els seus treballs de dansa urbana a grans teatres, sumant 200.000 espectadors entre tots els seus espectacles: ‘Brodas bros’, ‘Concert concepte’, ‘4hermanos’, ‘Br2’, ‘Vibra’, entre d’altres.

Guanyadors del campionat de món SDK, el Eurobattle 2012 i Justedebout Spain en nombroses ocasions i nominats als Premis Max com a millor elenc 2017 i com a millor espectacle de carrer 2018, Brodas Bros han treballat amb altres companyies com el Tricicle o el Circ du Soleil.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Dos espectacles del BDC a la darrera setmana del Dansa Metropolitana

Notícies - 21/03/2023

Vine divendres 23 de març a 'Bailes de histéricas' o a 'La Quela', dues propostes del circuit que participen al Festival internaci

Dansa