Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Les sirenes són calbes

Cia. Deliri

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

Quan el meu fill —el Nil— tenia 3 anys, anàvem plegats a un grup de criança i els pares preparàvem activitats, jocs, tallers… Un dia vam decidir crear espais de joc simbòlic i jo vaig apoderar-me de la caixa més gran de cartró que vaig trobar i vaig construir una rentadora. Després d’aquell dia, la rentadora es va quedar al taller on treballem i el Nil de seguida li va trobar mil usos diferents, menys el d’andròmina per rentar la roba.

Va ser mentre veia com el meu fill la capgirava i la convertia en un submarí traient el cap per l’escotilla i la tornava a capgirar i la convertia en qualsevol altra cosa quan va començar a germinar la llavor d’aquest espectacle...”

Fer-se adult és deixar enrere els somnis? Fer-se adult és convertir-se en una persona avorrida en una vida rutinària? Fer-se adult és no tenir temps per a un mateix?

La companyia de teatre infantil Deliri representarà al Barcelona Districte Cultural Les sirenes són calbes. L’espectacle mostra el viatge de dues persones adultes, immerses en el ritme frenètic de la societat actual, a un món oníric a través d’una rentadora, a la recerca d’uns mitjons desaparellats.

Un espectacle còmic i alhora poètic, que reclama el dret a imaginar i a somniar; a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem gastar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres mateixos tenim les respostes del que estem buscant.

Però, per sobre de tot... fet amb cartró i amb el cor.

Les sirenes són calbes és un espectacle de format mitjà adreçat a públic familiar, fruit de la residència feta per la companyia al Teatre Casal de Vilafranca.

Recomenat a nens/es a partir de 4 anys.

La crítica ha escrit:

“Amb grans dosi d'humor, aquesta companyia aconsegueix atrapar tots els espectadors, els qui també, àvids de llibertat i de somnis, ens deixem portar per les ocurrències dels seus protagonistes, molt ben interpretats per Gerard Garcés i Úrsula Hernández. Tots dos actors, amb formació de clown, aconsegueixen divertir-nos i fer-nos entrar en un discurs fresc i sense límits com fan cada dia els nens i nenes durant els seus jocs.”
(Irma Borges, Titeresante)
http://www.titeresante.es/2021/05/las-sirenas-son-calvas-el-imaginario-infantil-puesto-en-escena-por-irma-borges/

 

 

Cia. Deliri

La companyia teatral Cia. Deliri neix l’any 2009 i des d'aleshores camina fent espectacles familiars d'actors i titelles de petit i gran format, treballant amb amor i dedicació per les menudes i menuts de la família, ja que consideren que fer humor és una cosa molt seriosa.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots