Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Limbo

Les Impuxibles

01/12/2017 - 20:00h

CC Urgell

Teatre
Dansa
Música

Durada: 75 minuts

QUÈ

Una reflexió sobre la realitat de les persones transgènere: les seves necessitats, els seus sentiments, els reptes als quals s'enfronten, els problemes als quals estan condemnades per la societat... El públic compartirà l'univers d'Albert (que abans va ser Berta), que l'anirà desgranant des de la zona d'espera d'un aeroport, on ha estat confinat a causa de la seva condició sexual.

 

COM

Dansa-teatre, que pren com a referents estilístics els universos creatius de Pina Bausch, Win Vandekeybus, Sasha Waltz i Anne Teresa de Keersmaeke, amb música en directe interpretada al piano per Clara Peya. La dansa, la música i la paraula dialoguen per anar dibuixant situacions i emocions a partir d’un punt de partida anecdòtic. La companyia va treballar amb un dramaturg, Marc Rosich, per aconseguir que el seu discurs construït amb paraules guanyés en potència.

 

PER A QUI

Per a qui els agrada la dansa i per a qui agrada el teatre i, evidentment, també, per als molts seguidors dels espectacles on dansa i teatre caminen de la mà. Per a qui s’emociona amb una cançó i per a qui es deixa seduir pel moviment. Per a qui necessita la paraula dita i per a qui  en pot prescindir... I, no cal dir-ho, per a qualsevol que vol emocionar-se amb una història que convidi a reflexionar.

LIMBO - Les impuxibles

 

LA CRÍTICA HA DIT

“La danza de Ariadna Peya y Tatiana Monells puntea asimismo la intensa lucha de Albert, especialmente con dos dolorosos solos, y Castillo atrapa al espectador haciéndole partícipe de los miedos, la tristeza y la desorientación de su personaje.”

IMMA FERNÁNDEZ (El Periódico, 19/02/2016)

“Més enllà de la intel·ligent direcció de Míriam Escurriola, de la dramatúrgia de Marc Rosich que encaixa com un guant i de la magnètica interpretació de Mariona Castillo, el gran mèrit de Limbo és que la companyia ha sabut trobar el (difícil) equilibri. És complicat parlar d’un tema com la transsexualitat i no caure en moralismes ni pornografia emocional. És complicat emocionar l’espectador i alhora remoure’l.”

AÍDA PALLARÈS (Recomana.cat, 1/03/2015)

Limbo respon a aquest model de dansa-teatre o teatre amb moviment o gest dansat narrat que permet gaudir tant els que expressament busquen claus contemporànies de comprensió del món, com els amants dels musicals i del compromís textual i la dansa descodificada.”

JORDI SORA (Escena de la memòria, 7/02/2015)

 

FITXA:

Autors: Clara Peya, Ariadna Peya i Míriam Escurriola.

Intèrprets: Mariona Castillo, Tatiana Monells, Ariadna Peya i Clara Peya (piano).

Direcció: Clara Peya, Ariadna Peya i Míriam Escurriola.

Lletres i textos: March Rosich.

Coreografia: Ariadna Peya.

Direcció musical: Clara Peya.

Direcció escènica: Míriam Escurriola.

A partir dels textos de Miguel Missé i Pol Galofré.

Escenografia: Jordi Berch.

Vestuari: Rut Fulgado.

So i música: J.J. Caro i Clara Peya.

Disseny de llums: Jordi Berch.

Fotografia i vídeo: Kiku Piñol.

 

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots