Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Mal Martínez. Humor i hòsties

Marc Martínez

15/10/2017 - 18:00h

Centre Sant Pere

Teatre

Durada: 90 minuts

QUÈ

Una passejada pel Raval de mitjans dels anys 70 i 80 de la mà d’un nen que hi va viure i s’ha fet gran. Una crònica feta des de l’amor a un barri on havies de créixer massa ràpid perquè els carrers es podien convertir en un atzucac del qual podies sortir amb unes quantes hòsties i sense cartera. Un recorregut històric i vital fet des de les experiències viscudes pel Marc Martínez però en el qual bona part d’una generació podrà sentir-s’hi representada. Un tomb farcit de música i humor per uns anys que la distància ha fet entranyables.

 

COM

Ell diu que més que un concert protagonitza un desconcert. Però el cert és que Marc Martínez a Humor i hòsties canta i toca la guitarra; i sí, també actua i fa imitacions: de Raphael, de Flotats, de Rubianes... Martínez es converteix en un one-man show que posa tot el que ha après durant quasi tres dècades de voltar pels escenaris al servei d’aconseguir la complicitat i el somriure de l'espectador.

 

PER A QUI

Per a qui va viure aquells anys i per a qui els vol descobrir. Per a qui trepitja el Raval del 2017 i per a qui passejava pel de la dècada dels 70. Per a qui té esperit gamberro i per a qui no vol oblidar qui vam ser. Per a qui gaudeix amb la rumba i per a qui prefereix la guitarra elèctrica. En definitiva, per a qualsevol que estigui disposat a mirar el nostre passat més proper des de la veritat, amb mirada de complicitat i un somriure als llavis.

 

#MalMartinez - Humor i Hòsties (Teaser)

 

LA CRÍTICA HA DIT

“Un espectacle entranyable, divertit i amb totes les llicències biogràfiques perquè la realitat no espatlli un bon gag”

JUAN CARLOS OLIVARES (Time Out, 9/12/16)

¿Monólogo? ¿Concierto teatralizado? ¿Crónica personal, sentimental y nostálgica? Todo a la vez. Pero, antes que nada, un cuidado ejercicio teatral a cara descubierta de un actor en la madurez, y en forma a sus 51 tacos, tan lleno de verdad como libre de imposturas.

JOSÉ CARLOS SORRIBES (ONBarcelona, El Periódico, 16/02/2017)

“Humor i hòsties és una d’aquelles perles que neixen a la cantonada de qualsevol programació i que, sense fer massa soroll, acaben convertint-se en un must perquè són espectacles desacomplexats i plens de veritat.”

MARC SABATER (Recomana.cat, 26/01/2017)

 

FITXA:

Direcció: Miguel Casamayor i Marta Pérez.

Repartiment: Marc Martínez.

Autor: Marc Martínez.

Dramatúrgia: Marc Martínez , Miguel Casamayor i Marta Pérez.

Ajudants de direcció: Ángela Cervantes i Joan Scufesis.

Música: Marc Martínez.

Producció: El Terrat.

Producció executiva: Mercè Puy.

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots