Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Material Sirles: un septenni

Cinema Documental Musical

Audiovisual

La realitzadora Lulu Martorell, Roger La Puente i l’escriptor Martí Sales, cantant d’Els Surfin Sirles, ens submergeixen en aquest remenat de vídeos privats, cridòries, entrevistes i concerts del grup català de punk-rock garatger Els Surfing Sirles (2006-2013).

Un film tan caòtic i efervescent com van ser ells mateixos, i que condensa l’humor, la rauxa i la brillantor d’uns amics que cantaven als ionquis, a les pubilles i als “punkis rumberos”. Perquè, si no ho sabies, els Surfing Sirles es fotien de Déu i sa mare! i tot i que només van poder estar set anys en actiu, van aconseguir ser un referent per a moltes formacions musicals i van ser considerats una llegenda del punk-rock català.

Cinema Documental Musical

Si us agrada la música, en voldreu descobrir els secrets i els protagonistes. Es tracta d’històries apassionants i apassionades que, moltes vegades, han acabat a la pantalla gran dels cinemes convertides en documentals que porten la llum a alguns territoris foscos de l’escena musical internacional. En col·laboració amb el festival In-Edit, un dels esdeveniments més destacats de l’agenda cultural de la tardor barcelonina, us proposem revisar alguns dels títols més interessants dels que han conformat la seva programació durant les últimes edicions.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots