Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Meraki

Mabel Flores

28/04/2023 - 19:00h

CC Barceloneta

Música

Durada: 60 minuts

Edat recomanada: Públic general

Ànima i cor són les dues coses que Mabel Flores ha volgut plasmar a ‘Meraki’, el seu primer disc d'estudi, publicat l’any 2021. L’àlbum, que va ser possible gràcies a una campanya de micromecenatge, és un conjunt de 10 cançons a mig camí́ entre la rumba, el merengue, l'ska, la cúmbia o el pop amb unes lletres fidels a la crítica social, a la vida i a la introspecció.

En directe aquests ritmes llatins i folklòrics d’arrel mediterrània deixen a un costat el pop intimista. Un format festiu, reivindicatiu i feminista que veurem i gaudirem al Barcelona Districte Cultural.

Mabel Flores

Cantautora i poeta, al març de 2018 publica ‘Entre Mujeres’, un àlbum conceptual auto editat i interpretat, gravat i produït majoritàriament per dones, donant-li així́ significat al títol de l’àlbum. Gràcies a aquest disc Mabel Flores aconsegueix guanyar-se un lloc al panorama de cantautor mestís català̀ i estatal, formant part de nombrosos esdeveniments socials i feministes i actuant a les principals ciutats de la península. 

L'arribada de la pandèmia el 2020 va frenar la seva projecció́ artística, paralitzant tant els concerts previstos, com la producció́ del que serà el seu primer disc d’estudi. Finalment, el gener de 2021 publica amb èxit ‘Meraki’ (Kasba Music), el seu primer disc d'estudi, resultat d’una campanya de finançament solidari entre la seva comunitat. 10 cançons a mig camí́ entre la rumba, el merengue, l'ska, la cúmbia o el pop, enregistrades al Tercero Estudio, de la ma del productor Carlos Manzanares.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots