Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Núvols amb nadons

La petita malumaluga

Música

Edat recomanada: Públic familiar

Com sonen els núvols, el xim-xim de la pluja, la potència del tro, la melodia del vent i la força del mar, dels rius i de les onades a la platja? 

A la peça Núvols amb nadons, la companyia La petita malumaluga s’apropa als més petits de tots per descobrir-los tots aquests secrets a través de les percussions en directe. 

Un espectacle sonor, però també dotat d’una gran força visual, en què l’estètica dels núvols es combina amb la infinitat de formes sonores que pot prendre l’aigua. Núvols amb nadons és també una proposta escènica participativa on la interacció amb el petit públic, a través de diverses tècniques instrumentals i de petites percussions, és constant.

Una vegada més, la reconeguda i premiada companyia La petita malumaluga sedueix el públic més exigent, proposant-li un espectacle amb una estètica cuidada al detall i una forta aposta pel llenguatge sonor i musical, així com per la participació d’aquest públic en la peça per fer-lo, també, protagonista. 
 

La petita malumaluga

La petita malumaluga és una companyia integrada per ballarins i músics especialitzada en propostes d'arts escèniques per a nadons, primera infància i les seves famílies. Signen projectes creatius respectuosos, amb llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies. Perquè per a ells, treballar per a nadons és una virtut i, alhora, un gran repte, perquè els més petits són altament exigents i no tenen prejudicis ni escrúpols, si els agrada l’espectacle ho diuen i si no, també. Per això, el seu objectiu és plantejar propostes transgressores fent ús d’un llenguatge estètic i cuidat al detall. I el resultat és que els petits els segueixen perfectament, s’emocionen, en volen més. 

En qualsevol proposta escènica de La petita malumaluga, el so i la música són claus, perquè els infants tenen més capacitat d’abstracció que els adults i la dansa i la música, que són disciplines més abstractes, faciliten la comunicació amb ells, sense la necessitat de racionalitzar que tenen els adults. A més, a la companyia li agrada molt trencar totes les barreres possibles i fer partícip el públic, convidant-lo a fer música plegats, a fer possibles accions escèniques, i inclús pujant dalt de l’escenari. Així ofereixen propostes directes, que s’obren al públic i fan que el públic s’obri generant un clima de confiança a través de la interacció. 

La petita malumaluga fa 9 anys que genera i comparteix creacions innovadores i produccions sofisticades i de gran escala per als més petits i ha actuat en alguns dels festivals, espais i mercats d'arts escèniques més rellevants del panorama internacional. Entre els seus espectacles, destaquen My Baby is a Queen, Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles), 30 elefants sota un paraigua, Núvols amb nadons i La lluna en un pot. Des de la seva primera producció el 2009 han creat 10 produccions, girat per 15 països, sumat gairebé un milió d'espectadors a tot el món i rebut una resposta excepcional de públic, crítica i professionals que els han considerat com un dels referents internacionals en el seu camp.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots