Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

PÍNDOLES - teatre breu en espais vius

Píndoles

Teatre

Per què fer-ho com sempre ho hem fet? Per què no donar la volta a la truita del teatre i trencar els ous fora de la paella?

Qui ha dit que necessitem un escenari? Qui ha dit que no podem fer teatre en llocs on ningú pensaria que es pot fer teatre? I per què només gaudir d’una història d’una hora si podríem gaudir de tres històries de 20 minuts? Tres i en tres llocs diferents?

Prepareu-vos, perquè aquí res no serà com esteu acostumats. Res d’arribar, seure a la vostra butaca i esperar que els actors pugin a l’escenari. No. Aquí no hi ha escenari. I no estareu quiets. Haureu de trobar un “no-escenari” on us explicaran una història, on sereu testimonis d’un tros de vida. I s’acabarà. I haureu de marxar. I buscar. I trobar el següent. I conèixer una altra història en un altre lloc on tampoc no hi ha escenari. I tornar a voltar fins a arribar a la tercera.

Un tres en un del teatre amb tres històries sense escenari.

DUÉRMETE NIÑO

I no calla. I passen els minuts i continua sense callar. I plora. I encara plora més fort. I el veí pica a la paret. I tu només vols que s’adormi i deixi de plorar. Si poguessis tornar enrere...

Dramatúrgia: La Niña Bonita. Direcció: Neus Suñé. Intèrprets: Xavi Àlvarez i Anna Prats. Estrenat al Festival Píndoles 2018.

Teaser Duérmete niño - Festival Píndoles 2018

 

HAPPY BIRTHDAY, JAMIE LOVE

Ja està, un altre cop. Una altra trucada d’un call center per vendre’t ves a saber què. Però, potser, aquesta vegada voldràs comprar. Encara que el que voldràs comprar, potser, no era el que pensaven vendre’t.

Dramatúrgia: Jordi Diamant. Direcció: Joaquin Daniel. Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzmán. Estrenat al Festival Píndoles 2017.

Tràiler Happy birthday jamie love - Píndoles Festival del Microteatre Fora del Teatre 2017

 

WELCOME TO BERLIN

No viuen junts perquè no poden. Però són parella. Segur que són parella. Almenys fins que a ella li surt l’oportunitat de marxar a Berlín amb una beca.

Dramatúrgia: Núria Deulofeu i Jaume Viñas. Direcció: Núria Deulofeu i Jaume Viñas. Intèrprets: Núria Deulofeu i Jaume Viñas. Ajudantia de direcció: Joan Burdeus i Pau Ortiz. Estrenat al Festival Píndoles 2018.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots