Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Penjats

Los Colgados

Circ

Edat recomanada: Públic general

Aquesta és una història d'humor i amor molt particular perquè juga contra una força tan important com és la llei de la gravetat! 'Penjats' és la fusió entre el circ i el clown per crear un espectacle dinàmic, divertit i sorprenent.

A l’escenari els objectes quotidians es transformen per convertir la realitat en un món poètic i entranyable, un espai on dos éssers dispars i penjats intenten relacionar-se.

Son dos personatges en un mateix espai teatral però amb dos llenguatges de circ diferents: un és clown, l'altra fa aeris.

Los Colgados

Per una part, Jade Morin, artista de circ que domina les tècniques d'aeri com corda, anella o teles. Nascuda a Canadà, va estudiar a l'Ecole de Cirque de Montreal i treballat amb el Circ du Solei, Circ Eloize, Circ Starlight, Side Kunst Circus, entre moltes altres companyies.

Per altra banda, Xevi Casals, actor de teatre gestual, clown i slaptics, que es va llicenciar en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i que ha treballat amb el Tricicle, Comediants o Los-Los, entre d'altres.

Junts formen Los Colgados l’any 2017, i la seva feina ha estat des del primer moment la de crear números unint el circ amb la comèdia. En diferents formats: de circ, de cabaret, amb espectacles curts o llargs tant en format de sala com de carrer. El 2018 comencen una gira de 2 anys als cabarets GOP d'Alemanya amb l'espectacle ‘Bang Bang’ on creen dos números conjunts , La ‘Burrra’ i el ‘Manteau’. A l'estiu del 2022, fan una gira al Canadà amb els seus xous adaptats per al carrer actuant al Festival de Cirque du Montreal.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots