Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

A pescar!

EL GECKO CON BOTAS

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

Aquest espectacle narra les aventures d’un clown que decideix anar a pescar. Però aviat descobreix que és una pràctica que està molt lluny de les seves possibilitats. Gairebé sense fer servir paraules, atrapa els espectadors grans i petits amb els seus intents frustrats de fer realitat el seu desig, fins que, atret pel fons del mar, se submergeix en les aigües i hi descobreix un nou món. 

Aquest món marí sorgeix des del darrere d’una gran pantalla i es construeix a través de la poesia del teatre d’ombres, en què interactuen siluetes retallades, projeccions d’efectes lumínics i la silueta del clown convertit en una ombra més. En aquest nou món se succeeixen les trobades amb les espècies autòctones que omplen el mar de riquesa i bellesa, però també els encontres amb espècies no autòctones i amb l’horror dels plàstics i altres deixalles llançades al mar, que ens faran reflexionar sobre els inconvenients de la contaminació.

Un espectacle que no perd mai la frescor de doble divertiment clownesc i poètic i que sorprèn pel magnífic treball dels tres artistes que, des de la interpretació, la creació d’ombres i projeccions i l’acompanyament sonor i musical, aconsegueixen integrar un missatge ecologista per a tota la família.

A pescar! va rebre el premi KARAKULLIT - 19 KUKLA FESTIVAL Istambul International Puppets. 

 

A Pescar! Espectáculo de clown y sombras - EL GECKO CON BOTAS - Video Trailer

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“I és aquí on brilla la qualitat plàstica i ombrista de la companyia, dirigida per Clementina Kura-kura, que sap combinar delicadesa, ofici, coneixement tècnic sofisticat i el pragmatisme propi de l’experimentació i les hores de feina.”
(TONI RUMBAU, PUTXINEL·LI)
http://www.putxinelli.cat/2018/11/25/a-pescar-de-el-gecko-con-botas-al-t...

EL GECKO CON BOTAS

El Gecko con botas és una companyia formada per la titellaire i artista visual catalana Clementina Kura-kura, el director, actor i dramaturg argentí Damián Bojorque i l'actriu i dissenyadora de so italiana Susanna Bolgna. La trobada dels dos primers a Indonèsia, on van estudiar el teatre d’ombres tradicional d’aquella zona, va ser l’origen de la companyia, i també és la raó que els ha portat a crear i treballar amb l'element artístic més característic del continent asiàtic: les ombres. Des de la seva creació han participat en més de 50 festivals, han actuat en diferents teatres i han impartit diversos tallers. 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots