Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

octubre - desembre 2022

Prometeu

Olympus Kids

23/12/2022 - 18:00h

CC Cotxeres Borrell

Teatre

Durada: 50 minuts

Edat recomanada: Públic familiar

Diu el mite que Prometeu va enfurismar Zeus, cap dels déus de l’Olimp, per haver lliurat el foc als homes contra la seva voluntat, i els va alliberar així de la seva condició animal. Com a càstig, Zeus va fer que una àliga devorés eternament el fetge de Prometeu.

Per a nosaltres, la humanitat, la desobediència de Prometeu va ser un acte solidari que ens va donar una oportunitat. Aleshores, és Prometeu un sabotejador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra poders despòtics? Ho fa de manera sincera i raonada o simplement per rebequeria i donar-se importància?

Els mites grecs, com tots els mites, hi són perquè a través d’ells puguem interrogar-nos sobre la nostra naturalesa humana, no per força per trobar respostes unívoques. El projecte teatral Olympus Kids de l’Agrupación Señor Serrano reinterpreta aquest mite i ho fa amb una proposta trencadora, destinada exclusivament a un públic d’entre 6 i 11 anys, sense adults a la sala.

Olympus Kids

Olympus Kids és un projecte teatral de l'Agrupación Señor Serrano que ofereix una visió crítica i trencadora dels mites grecs destinada exclusivament a un públic infantil. L’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren internacionalment.

L’Agrupación Señor Serrano té més de 15 anys d’experiència en la producció d’espectacles. Guiats per l’esperit de la companyia: “Només el millor és suficientment bo”, els membres de Señor Serrano estan compromesos amb el desenvolupament dels nens i les nenes i pretenen inspirar i desenvolupar els ciutadans del demà a través d’accions creatives i pensament crític. Consideren que tota la seva producció ha de transmetre valors ètics i responsables envers el context i el món.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots