Barcelona Cultura

Tornem a l'octubre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Ricky, el profesor de tenis

La Mano Jueves

14/12/2018 - 19:00h

CC Besòs

Teatre

Durada: 45 minuts

A pilotes no el guanya ningú. Ni a guapo, ni a simpàtic... O això és el que ell creu. I el que ens vol fer creure amb un joc, potser estrambòtic però efectiu, que combina acrobàcies, piruetes i humor, molt d'humor.

Melena rossa al vent, samarreta ben ajustadeta per marcar els quatre músculs que encara li aguanten al seu lloc, Ricky ha decidit que encara no ha arribat el moment de llançar la tovallola. Aquest Travolta de les raquetes, afalagador, faldiller, cregut, per explotar els dots que creu que la naturalesa li va concedir –el seu cos i la seva capacitat per tocar les pilotes– decideix tornar a les pistes de tenis on va regnar ja fa molts anys (abans que el cacessin en un control antidopatge) transmutat en professor.

El voleu contractar? Entre volea i volea, entre revés i revés, Ricky us demostrarà que hi ha moltes maneres de llançar i de recollir les pilotes i que amb les raquetes es poden fer saques d’estils ben diferents. I quan us avorriu dels seus malabars començarà amb les piruetes i les acrobàcies. I sempre sense perdre el somriure i, encara més difícil, sense despentinar-se.

Ricky és un personatge que va néixer fa més d’una dècada en un altre espectacle de la companyia La Mano Jueves, Personal a la carta, i que va guanyar tant protagonisme que finalment va aconseguir tenir un espectacle on podia lluir-se en solitari.

 

FITXA

Companyia: Cia. La Mano Jueves. Autor: Walter Velázquez. Direcció: Walter Velázquez. Intèrprets: José Luis Redondo.

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“Sap distreure i aconseguir que el gag passi per sobre dels espectadors i esclati quan menys s’ho esperen. Sempre amb un 'bote pronto' que sorprèn, un acudit a la contra.” JORDI BORDES RECOMANA.CAT

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots