Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Rojos

Cia. Miquel Barcelona

Dansa

Edat recomanada: Públic general

La Companyia Miquel Barcelona presenta tres apropaments a la memòria de la postguerra de la Guerra Civil espanyola i la recuperació del llegat cultural i artístic d’aquell temps. Una trilogia formada per RogesRojos i Violetes.

Rojos vincula el present amb els fets dramàtics de la postguerra que van marcar una generació, mitjançant les figures artístiques, les dones creadores i el moviment homosexual: és una recerca d’aquests testimonis de l’època i la recuperació d’un llegat cultural i artístic en clau de peça escènica.

L’espectacle vol destacar la memòria d’una generació, amb una vida clandestina durant la repressió que va tenir lloc després de la guerra, i vincular el present amb aquell temps.

Cia. Miquel Barcelona

La companyia de dansa Miquel Barcelona entén la pràctica artística com una eina per a la transformació social amb cinc eixos d’interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. Amb més de 15 anys d’experiència, Barcelona ha treballat amb creadors com ara Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Cobosmika Company i Laura Vilar, entre molts d’altres. Forma part del projecte ALIANSAT del SAT! Sant Andreu Teatre, és membre de l’equip artístic de Nilak i és cofundador de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots