Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Sabates Vermelles

Cia. Sifó

21/04/2023 - 18:00h

CC Tomasa Cuevas - Les Corts

Circ

Durada: 50 minuts / Idioma: català

Edat recomanada: Públic familiar

Amb la música, la paraula i el gest descobrirem la història d’una nena pobra però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia fuig per recuperar la seva vida arrelada, alegre i feliç.

En aquesta adaptació teatral del conte de H.C. Andersen hi descobrireu un espectacle sensible d’una gran potència visual on s’entrellacen teatre, dansa i circ amb música en directe. Aquest és un espectacle que parla del canvi i de la capacitat de resiliència davant l’adversitat; de la importància d’acceptar el que no es pot canviar, de la voluntat de ser fidel a allò que ets i de la capacitat de decidir el propi camí. Una història de transformació personal on la protagonista aconsegueix convertir els desavantatges en el seu motor de canvi. Quan l’instint et guia per trobar la felicitat… Sabates Vermelles de pallassa!

Cia. Sifó

La Companyia Sifó és la Marta Gorchs, artista de les arts del moviment, i un gruix de artistes que l’acompanyen i que donen vida i fan possible aquesta aventura que va començar l’any 2007 amb l’espectacle de circ i teatre gestual ‘La sopa de pedres’. Des dels seus inicis, el conte ha esdevingut una part fonamental en la seva trajectòria fins avui. Oralitat i moviment són els dos eixos d’aquest projecte artístic.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots